Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mad Dogs United Chmielsaria
TAKSA PIERWSZA Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
39 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.8 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


1e minuut.
Bidonde is nu in balbezit. Wamish rent richting de bal. Wamish passt de bal in één keer door. Bidonde rent richting de bal. Bidonde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Karagiolidis probeert naar een medespeler te passen. Wamish rent richting de bal. Wamish passt de bal in één keer door. Bidonde rent richting de bal. Bidonde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kasheuski is nu in balbezit. Kasheuski geeft een lange en hoge pass. Bidonde springt en kopt de bal. Gang is nu in balbezit. Gang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Chmielsaria 1:0

15e minuut.
Dróżdż passt de bal zonder na te denken. Inworp. Karagiolidis met de inworp. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish rent richting de bal. Wamish passt de bal met de wreef. Bidonde rent richting de bal. Bidonde schiet op doel. Klempa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Apanay speelt de bal door. Daar is Bidonde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karagiolidis rent richting de bal. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Klempa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wamish probeert de bal met de borst te controleren. Klempa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wamish is nu in balbezit. Wamish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Chmielsaria 2:0

23e minuut.
Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde passt de bal in één keer door. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ... Klempa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Chmielsaria 3:0

27e minuut.
Chachuła heeft problemen om de bal te vangen. Wamish is nu in balbezit. Bidonde rent richting de bal. Bidonde haalt uit met een fantastische trap. Klempa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Chmielsaria 4:0

29e minuut.
Apanay speelt de bal door. Kasheuski rent richting de bal. Kasheuski met een sublieme pass. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Chmielsaria 5:0

33e minuut.
Dziambel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Verdyck neemt vlug de vrije trap. Wamish rent richting de bal. Klungelig pakt Bidonde de bal. Bidonde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Apanay passt de bal met de wreef. Wamish is nu in balbezit. Borysewicz rent richting de bal. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dróżdż heeft problemen om de bal te vangen. Karagiolidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiolidis probeert naar een medespeler te passen. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Karagiolidis passt de bal zonder na te denken. Apanay met een sublieme pass. Wamish is nu in balbezit. Gang rent richting de bal. Gang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klempa met een harde bal richting middenveld. Bidonde kopt de bal weg. Wamish probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Chmielsaria 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Dogs United 21%, Chmielsaria 79%.
Mad Dogs United - Chmielsaria 6:0

48e minuut.
Apanay passt de bal in één keer door. Bidonde rent richting de bal. Dróżdż is nu in balbezit. Bidonde onderschept slim de pass. Bidonde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Gang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyrak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apanay. Apanay krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Kasheuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasheuski geeft een lange en hoge pass. Wamish is nu in balbezit. Wamish haalt uit met een fantastische trap. Klempa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Chmielsaria 7:0

66e minuut.
Daar is Chachuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde passt de bal zonder na te denken. Daar is Wamish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Chmielsaria 8:0

69e minuut.
Apanay is nu in balbezit. Apanay geeft de bal voor. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang geeft een hoge lob. Bidonde maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Chmielsaria 9:0

71e minuut.
Kasheuski geeft een lange en hoge pass. Daszkowski is nu in balbezit. Apanay begaat een overtreding. Apanay krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Dziambel heeft problemen om de bal te vangen. Karagiolidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiolidis passt de bal in één keer door. Bidonde rent richting de bal. Bidonde schiet op doel. Klempa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang onderschept slim de pass. Gang speelt de bal door. Klungelig pakt Wamish de bal. Wamish haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Karagiolidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiolidis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nuzzaco speelt de bal door. Czyrak probeert de bal aan de voet te houden. Gang is nu in balbezit. Gang geeft een hoge lob. Bidonde krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Karagiolidis passt de bal met de wreef. Borysewicz speelt de bal door. Karagiolidis geeft de bal voor. Gang is nu in balbezit. Gang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Chmielsaria 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Dogs United 23%, Chmielsaria 77%.
Mad Dogs United - Chmielsaria 10:0