Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freedonia Pasiaste Króliki
Normal Tactiek Defend
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 31
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 31
average Schieten solid
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Pauka is nu in balbezit. Taczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Taczkowski passt de bal zonder na te denken. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freedonia - Pasiaste Króliki 0:1

3e minuut.
Kaferski speelt de bal door. Zygo met een sublieme pass. Daar is Małysa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupont is nu in balbezit. Dupont schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Taczkowski rent richting de bal. Pauka rent richting de bal. Pauka passt de bal zonder na te denken. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ziemniak kopt de bal weg. Dupont is nu in balbezit. Ziemniak rent richting de bal. Dupont is nu in balbezit. Dupont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dupont kopt de bal weg. Klungelig pakt Mizia de bal. Małysa is nu in balbezit. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Przewłocki bokst de bal weg. Dupont is nu in balbezit. Kaferski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dupont raakt geblesseerd tijdens het duel. Dupont kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Klungelig pakt Dumiok de bal. Dumiok met een sublieme pass. Daar is Taczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupont rent richting de bal. Dupont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Małysa verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak is nu in balbezit. Dupont rent richting de bal. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dumiok de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freedonia - Pasiaste Króliki 0:2

39e minuut.
Barańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Barańczyk geeft de bal voor. Dumiok rent richting de bal. Dupont onderschept slim de pass. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Przewłocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freedonia - Pasiaste Króliki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freedonia 63%, Pasiaste Króliki 37%.
Freedonia - Pasiaste Króliki 0:3

46e minuut.
Małysa heeft problemen om de bal te vangen. Małysa speelt de bal door. Mizia is nu in balbezit. Dupont onderschept slim de pass. Dupont draait met de bal, schiet en ... Przewłocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Taczkowski is nu in balbezit. Taczkowski met een sublieme pass. Dupont rent richting de bal. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Przewłocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Maślanka passt de bal in één keer door. Nasiłowski rent richting de bal. Nasiłowski geeft de bal voor. Dupont is nu in balbezit. Dupont schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Maślanka rent richting de bal. Pauka speelt de bal door. Barańczyk geeft een lange en hoge pass. Dupont kan de bal niet met de borst controleren. Dupont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dziuba met een snelle inworp. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizia begaat een overtreding. Mizia krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Przewłocki speelt de bal door. Maślanka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dziuba de bal onder controle te krijgen. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ... Przewłocki bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Przewłocki trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziemniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taczkowski geeft de bal voor. Dupont springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Barańczyk is nu in balbezit. Zygo verovert de bal door een tackle van achteren. Zygo met een sublieme pass. Antoś rent richting de bal. Antoś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gruszczyński probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Freedonia - Pasiaste Króliki 1:3

62e minuut.
Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumiok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dupont raakt geblesseerd tijdens het duel. Dupont legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Freedonia - Pasiaste Króliki 1:4

66e minuut.
Taczkowski geeft de bal voor. Dziuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Cherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyk begaat een overtreding. Cherek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Małysa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gruszczyński geeft de bal voor. Dupont is nu in balbezit. Dupont schiet op doel. Przewłocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freedonia - Pasiaste Króliki 1:5

77e minuut.
Ziemniak rent richting de bal. Ziemniak passt de bal zonder na te denken. Taczkowski met een sublieme pass. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Przewłocki trapt de bal weg van het doel. Ziemniak controleert de bal met de borst. Ziemniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freedonia - Pasiaste Króliki 1:6

84e minuut.
Przewłocki met een harde bal richting middenveld. Małysa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziemniak. Ziemniak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freedonia 69%, Pasiaste Króliki 31%.
Freedonia - Pasiaste Króliki 1:6