Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasiaste Króliki Freedonia
Defend Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 18.4
solide Schieten matig
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Ziemniak geeft een hoge lob. Antoś probeert de bal aan de voet te houden. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Pauka is nu in balbezit. Ziemniak onderschept slim de pass. Ziemniak passt de bal met de wreef. Daar is Dupont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Freedonia 1:0

10e minuut.
Nasiłowski geeft een hoge lob. Dupont is nu in balbezit. Małysa is nu in balbezit. Dupont onderschept slim de pass. Dupont schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Dupont kopt de bal weg. Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak passt de bal zonder na te denken. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bielecki met een harde bal richting middenveld. Ziemniak kopt de bal weg. Mizia is nu in balbezit. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont draait met de bal, schiet en ... Bielecki bokst de bal weg.

21e minuut.
Zygo met een sublieme pass. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Barańczyk passt de bal met de wreef. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak passt de bal zonder na te denken. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dupont kopt de bal weg. Ziemniak heeft problemen om de bal te vangen. Pauka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pauka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiaste Króliki 38%, Freedonia 62%.
Pasiaste Króliki - Freedonia 1:0

46e minuut.
Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak is nu in balbezit. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dumiok de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mizia passt de bal met de wreef. Gąsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorowski geeft de bal voor. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Freedonia 2:0

63e minuut.
Ziemniak is nu in balbezit. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Barańczyk speelt de bal door. Mizia speelt de bal door. Rytel met een sublieme pass. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Bielecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak probeert naar een medespeler te passen. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rytel met een sublieme pass. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak speelt de bal door. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ziemniak rent richting de bal. Małysa rent richting de bal. Ziemniak onderschept slim de pass. Ziemniak schiet op doel. Bielecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Freedonia 3:0

83e minuut.
Małysa rent richting de bal. Małysa passt de bal zonder na te denken. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Freedonia 4:0

90e minuut.
Rytel is nu in balbezit. Rytel speelt de bal door. Klungelig pakt Mizia de bal. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiaste Króliki 21%, Freedonia 79%.
Pasiaste Króliki - Freedonia 4:0