Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Syrena Warszawa Signo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Pomianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Potoniec rent richting de bal. Bedryj verovert de bal door een tackle van achteren. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Syrena Warszawa - Signo 1:0

8e minuut.
Belczyk met een snelle inworp. Kostkiewicz is nu in balbezit. Sucharek verovert de bal door een tackle van achteren. Olszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sucharek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarski verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarski speelt de bal door. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mielcarski met een sublieme pass. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj onderschept slim de pass. Chełchowski is nu in balbezit. Chełchowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Kostkiewicz is nu in balbezit. Sucharek onderschept slim de pass. Kałkowski rent richting de bal. Olszewski onderschept slim de pass. Olszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kostkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sucharek. Kostkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kostkiewicz met een snel genomen vrije trap. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Orbitek de bal. Mielcarski geeft de bal voor. Nilipiuk kopt de bal weg. Chełchowski rent richting de bal. Chełchowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrena Warszawa - Signo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrena Warszawa 40%, Signo 60%.
Syrena Warszawa - Signo 2:0

62e minuut.
Mielcarski is nu in balbezit. Mielcarski geeft een lange en hoge pass. Sucharek heeft problemen om de bal te vangen. Olszewski is nu in balbezit. Olszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek geeft een hoge lob. Sucharek kan de bal niet met de borst controleren. Olszewski rent richting de bal. Olszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrena Warszawa 40%, Signo 60%.
Syrena Warszawa - Signo 2:0