Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nowaki KSZO Ostrowiec Św.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 13.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Mrówka verovert de bal door een tackle van achteren. Bafia verovert de bal door een tackle van achteren. Bafia passt de bal met de wreef. Olewiński heeft problemen om de bal te vangen. Olewiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chrząszcz speelt de bal door. Biegajło rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bazela. Bazela krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Szyndrowski probeert naar een medespeler te passen. Olewiński is nu in balbezit. Welikow legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olewiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szyndrowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
nowaki - KSZO Ostrowiec Św. 1:0

31e minuut.
Piechocki passt de bal met de wreef. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeczot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czeczot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nowaki 55%, KSZO Ostrowiec Św. 45%.
nowaki - KSZO Ostrowiec Św. 1:0

50e minuut.
Mencik probeert de bal aan de voet te houden. Mrówka rent richting de bal. Mrówka schiet op doel. Janiszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cerański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nowaki - KSZO Ostrowiec Św. 1:1

50e minuut.
Janiszewski geeft een lange en hoge pass. Czeczot heeft problemen om de bal te vangen. Czeczot speelt de bal door. Mrówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrówka schiet op doel. Cerański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Inworp. Czeczot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piechocki rent richting de bal. Piechocki geeft een hoge lob. Bazela kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nowaki 52%, KSZO Ostrowiec Św. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nowaki - KSZO Ostrowiec Św. 1:1