Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasiaste Króliki Chmielsaria
Defend Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 15.9
solide Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Dupont rent richting de bal. Borysewicz rent richting de bal. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont schiet op doel. Klempa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Chmielsaria 1:0

8e minuut.
Ziemniak passt de bal met de wreef. Maślanka heeft problemen om de bal te vangen. Maślanka speelt de bal door. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klempa trapt de bal weg. Ziemniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Chachuła de bal. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Chmielsaria 2:0

12e minuut.
Taczkowski is nu in balbezit. Taczkowski speelt de bal door. Kuroś is nu in balbezit. Dupont onderschept slim de pass. Dupont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Taczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Taczkowski probeert naar een medespeler te passen. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel. Klempa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Chmielsaria 3:0

22e minuut.
Chachuła geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nasiłowski de bal. Nasiłowski geeft de bal voor. Dupont rent richting de bal. Dupont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Maślanka onderschept slim de pass. Maślanka geeft een lange en hoge pass. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont onderschept slim de pass. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Barańczyk speelt de bal door. Ziemniak rent richting de bal. Ziemniak met een sublieme pass. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Chmielsaria 4:0

38e minuut.
Gmitrzak passt de bal zonder na te denken. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont onderschept slim de pass. Dupont draait met de bal, schiet en ... Klempa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Chmielsaria 5:0

41e minuut.
Kuroś kopt de bal weg. Ziemniak rent richting de bal. Doradca rent richting de bal. Ziemniak onderschept slim de pass. Ziemniak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klempa probeert naar een medespeler te passen. Taczkowski kopt de bal weg. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Maślanka onderschept slim de pass. Maślanka passt de bal zonder na te denken. Ziemniak met een sublieme pass. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiaste Króliki 43%, Chmielsaria 57%.
Pasiaste Króliki - Chmielsaria 5:0

69e minuut.
Chachuła passt de bal zonder na te denken. Matuszyk rent richting de bal. Matuszyk passt de bal zonder na te denken. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Chmielsaria 6:0

72e minuut.
Kuroś is nu in balbezit. Kuroś speelt de bal door. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ... Klempa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Chmielsaria 7:0

81e minuut.
Matuszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyk geeft een hoge lob. Maślanka kopt de bal weg. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Chmielsaria 8:0

83e minuut.
Kuroś is nu in balbezit. Dupont onderschept slim de pass. Dupont draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Borysewicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Chmielsaria 9:0

84e minuut.
Dobias speelt de bal door. Daar is Gmitrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupont onderschept slim de pass. Dupont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Chmielsaria 10:0

89e minuut.
Gąsiorowski geeft de bal voor. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak met een sublieme pass. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiaste Króliki 33%, Chmielsaria 67%.
Pasiaste Króliki - Chmielsaria 10:0