Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mad Dogs United Freedonia
TAKSA PIERWSZA Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 17.6
very good Schieten average
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Wamish is nu in balbezit. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish onderschept slim de pass. Gang heeft problemen om de bal te vangen. Gang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Pauka de bal. Karagiolidis is nu in balbezit. Karagiolidis passt de bal zonder na te denken. Wamish is nu in balbezit. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Freedonia 1:0

14e minuut.
Apanay rent richting de bal. Apanay geeft een hoge lob. Bidonde rent richting de bal. Bidonde schiet op doel. Przewłocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Freedonia 2:0

16e minuut.
Karagiolidis is nu in balbezit. Dziuba onderschept slim de pass. Mizia rent richting de bal. Bidonde onderschept slim de pass. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Przewłocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Przewłocki met een harde bal richting middenveld. Daar is Małysa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidonde is nu in balbezit. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mizia rent richting de bal. Gang onderschept slim de pass. Gang speelt de bal door. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Freedonia 3:0

23e minuut.
Kasheuski met de inworp. Karagiolidis is nu in balbezit. Karagiolidis geeft een lange en hoge pass. Gang is nu in balbezit. Gang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wamish is nu in balbezit. Wamish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Freedonia 4:0

25e minuut.
Kaferski is nu in balbezit. Wamish verovert de bal door een tackle van achteren. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Freedonia 5:0

28e minuut.
Karagiolidis onderschept slim de pass. Karagiolidis geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaferski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wamish rent richting de bal. Wamish schiet op doel. Przewłocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Freedonia 6:0

31e minuut.
Apanay onderschept slim de pass. Apanay passt de bal met de wreef. Wamish rent richting de bal. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kądziołka verovert de bal door een tackle van achteren. Apanay onderschept slim de pass. Apanay geeft een lange en hoge pass. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Freedonia 7:0

42e minuut.
Pauka speelt de bal door. Klungelig pakt Antoś de bal. Bidonde onderschept slim de pass. Wamish is nu in balbezit. Wamish draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Przewłocki met een harde bal richting middenveld. Gang kopt de bal weg. Klungelig pakt Wamish de bal. Wamish haalt uit met een fantastische trap. Kaferski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przewłocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Karagiolidis passt de bal in één keer door. Wamish met een sublieme pass. Kaferski is nu in balbezit. Gang onderschept slim de pass. Gang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Freedonia 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Dogs United 22%, Freedonia 78%.
Mad Dogs United - Freedonia 8:0

46e minuut.
Dziuba rent richting de bal. Wamish verovert de bal door een tackle van achteren. Wamish probeert naar een medespeler te passen. Bidonde rent richting de bal. Bidonde haalt uit met een fantastische trap. Przewłocki bokst de bal weg.

49e minuut.
Przewłocki trapt de bal weg van het doel. Daar is Pauka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karagiolidis probeert naar een medespeler te passen. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Apanay de bal. Apanay passt de bal in één keer door. Kaferski onderschept slim de pass. Gang is nu in balbezit. Gang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang verovert de bal door een tackle van achteren. Gang passt de bal zonder na te denken. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Freedonia 9:0

57e minuut.
Pauka heeft problemen om de bal te vangen. Karagiolidis is nu in balbezit. Karagiolidis passt de bal met de wreef. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Freedonia 10:0

59e minuut.
Apanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Apanay geeft een lange en hoge pass. Bidonde is nu in balbezit. Wamish rent richting de bal. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bidonde heeft problemen om de bal te vangen. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde rent richting de bal. Bidonde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Freedonia 11:0

63e minuut.
Verdyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygo begaat een overtreding. Verdyck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Verdyck met een snel genomen vrije trap. Kaferski heeft problemen om de bal te vangen. Gang rent richting de bal. Gang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Apanay speelt de bal door. Gang is nu in balbezit. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Kaferski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Freedonia 12:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apanay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karagiolidis speelt de bal door. Bidonde heeft problemen om de bal te vangen. Bidonde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gang rent richting de bal. Kaferski rent richting de bal. Bidonde onderschept slim de pass. Bidonde schiet op doel. Przewłocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Freedonia 13:0

85e minuut.
Kądziołka passt de bal zonder na te denken. Cherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzaco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuzzaco krijgt een gele kaart. Cherek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

87e minuut.
Gang rent richting de bal. Apanay rent richting de bal. Apanay passt de bal met de wreef. Wamish is nu in balbezit. Wamish draait met de bal, schiet en ... Przewłocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bidonde rent richting de bal. Bidonde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Freedonia 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Dogs United 21%, Freedonia 79%.
Mad Dogs United - Freedonia 14:0