Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PrideTroopers KP Czarni SKORPION
main Tactiek wsparcie3
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
33.2 gemiddelde waardering 51.3
matig Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Zubović onderschept slim de pass. Zubović geeft een lange en hoge pass. Bezerédi heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zubović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Taušan kopt de bal weg. Cancellieri geeft een lange en hoge pass. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Cancellieri geeft een lange en hoge pass. Płaszewski is nu in balbezit. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - KP Czarni SKORPION 0:1

12e minuut.
Cancellieri rent richting de bal. Cancellieri passt de bal met de wreef. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - KP Czarni SKORPION 0:2

19e minuut.
Cancellieri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Płaszewski de bal. Płaszewski passt de bal zonder na te denken. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel. Starosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Tyliński met een snelle inworp. Səlimli geeft een hoge lob. Zubović controleert de bal met de borst. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Starosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Cieciak speelt de bal door. Borysewicz probeert naar een medespeler te passen. Kruski is nu in balbezit. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Starosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Zubović geeft een hoge lob. Cancellieri kopt de bal weg. Bornschein heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - KP Czarni SKORPION 0:3

35e minuut.
Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski passt de bal in één keer door. Cieciak probeert naar een medespeler te passen. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - KP Czarni SKORPION 1:3

40e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. Bornschein bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - KP Czarni SKORPION 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PrideTroopers 55%, KP Czarni SKORPION 45%.
PrideTroopers - KP Czarni SKORPION 1:4

46e minuut.
Niefart komt het veld opgelopen. Zawisza komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zubović verovert de bal door een tackle van achteren. Bornschein bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - KP Czarni SKORPION 1:5

54e minuut.
Bornschein geeft een lange en hoge pass. Zyntek kopt de bal weg. Cancellieri probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel. Starosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Dembski is nu in balbezit. Dembski passt de bal in één keer door. Niefart speelt de bal door. Struś rent richting de bal. Struś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - KP Czarni SKORPION 2:5

61e minuut.
Tyliński met de inworp. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zyntek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zyntek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - KP Czarni SKORPION 2:6

63e minuut.
Struś met een sublieme pass. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski passt de bal zonder na te denken. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - KP Czarni SKORPION 3:6

70e minuut.
Taušan met de inworp. Cancellieri rent richting de bal. Cancellieri passt de bal in één keer door. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bornschein. Hoffmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cancellieri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Starosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tyliński neemt de hoekschop. Hoffmann springt en kopt de bal. Starosta bokst de bal weg. Zubović kopt de bal weg. Klungelig pakt Cieciak de bal. Cieciak probeert naar een medespeler te passen. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Niefart met een sublieme pass. Rymer heeft problemen om de bal te vangen. Rymer passt de bal zonder na te denken. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - KP Czarni SKORPION 4:6

85e minuut.
Hoffmann passt de bal met de wreef. Cavalieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cancellieri is nu in balbezit. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PrideTroopers 41%, KP Czarni SKORPION 59%.
PrideTroopers - KP Czarni SKORPION 4:6