Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olotrole Jarosław Sad Chwiram F.C
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 46.6
zwak Schieten goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Stoll probeert naar een medespeler te passen. Bajda met een sublieme pass. Alpi met een sublieme pass. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov draait met de bal, schiet en ... Lamperski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Valente speelt de bal door. Chrząszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpi maakt een afschuwelijke overtreding. Alpi krijgt een gele kaart. Chrząszcz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chrząszcz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gölemezli met een snelle inworp. Valente speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hüseynov kan de bal niet met de borst controleren. Hüseynov passt de bal met de wreef. Valente probeert naar een medespeler te passen. Gál is nu in balbezit. Gál draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Valente speelt de bal door. Daar is Bajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajda met een sublieme pass. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - Sad Chwiram F.C 0:1

19e minuut.
Bogucki rent richting de bal. Gál verovert de bal door een tackle van achteren. Gál geeft een lange en hoge pass. Valente is nu in balbezit. Valente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Alpi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chrząszcz de bal. Alpi speelt de bal door. Gál is nu in balbezit. Gál haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gál verovert de bal door een tackle van achteren. Gál passt de bal met de wreef. Stoll geeft een lange en hoge pass. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sušac onderschept slim de pass. Sušac geeft de bal voor. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremblewski rent richting de bal. Kremblewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Valente probeert naar een medespeler te passen. Bajda is nu in balbezit. Bajda passt de bal zonder na te denken. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap. Lamperski bokst de bal weg.

32e minuut.
Valente met een sublieme pass. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda geeft de bal voor. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - Sad Chwiram F.C 0:2

35e minuut.
Bajzert rent richting de bal. Bajzert met een sublieme pass. Hüseynov heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - Sad Chwiram F.C 0:3

37e minuut.
Stoll passt de bal in één keer door. Daar is Bajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajda met een sublieme pass. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dwulicy is nu in balbezit. Bajda verovert de bal door een tackle van achteren. Bajda passt de bal met de wreef. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - Sad Chwiram F.C 0:4

43e minuut.
Alpi probeert naar een medespeler te passen. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov passt de bal zonder na te denken. Gál is nu in balbezit. Gál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - Sad Chwiram F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olotrole Jarosław 68%, Sad Chwiram F.C 32%.
Olotrole Jarosław - Sad Chwiram F.C 0:5

50e minuut.
Jeziorny passt de bal met de wreef. Kremblewski is nu in balbezit. Valente begaat een overtreding. Valente krijgt een gele kaart. Kremblewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubelec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Gołąb raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mąka komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Alpi geeft een lange en hoge pass. Gál rent richting de bal. Gál geeft een hoge lob. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gölemezli kopt de bal weg. Hüseynov heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynov passt de bal zonder na te denken. Gál is nu in balbezit. Gál haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Doeltrap. Lamperski trapt de bal weg van het doel. Valente kopt de bal weg. Bajda geeft de bal voor. Bajzert heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Stoll geeft de bal voor. Chrząszcz kopt de bal weg. Inworp. Alpi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gölemezli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vidal passt de bal met de wreef. Alpi rent richting de bal. Alpi passt de bal in één keer door. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bajzert heeft problemen om de bal te vangen. Gál rent richting de bal. Gál draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - Sad Chwiram F.C 0:6

69e minuut.
Valente rent richting de bal. Valente geeft een hoge lob. Daar is Mąka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Cymański de bal onder controle te krijgen. Gölemezli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpi rent richting de bal. Alpi passt de bal met de wreef. Bajda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gál probeert de bal aan de voet te houden. Vidal kopt de bal weg. Valente rent richting de bal. Valente geeft een lange en hoge pass. Gál kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bajzert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajda met een snelle inworp. Gál probeert de bal met de borst te controleren. Gál geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - Sad Chwiram F.C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olotrole Jarosław 77%, Sad Chwiram F.C 23%.
Olotrole Jarosław - Sad Chwiram F.C 0:7