Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIAST GLIWICE 1945 gks Zolcan Dabki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 23.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Szczerski passt de bal met de wreef. Szydło speelt de bal door. Ielpa is nu in balbezit. Welikow onderschept slim de pass. Welikow schiet op doel. Paras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka probeert naar een medespeler te passen. Toporek is nu in balbezit. Szydło verovert de bal door een tackle van achteren. Szydło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Bamberek de bal. Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyła is nu in balbezit. Szydło onderschept slim de pass. Szydło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Drabij verovert de bal door een tackle van achteren. Drabij met een sublieme pass. Daukszewicz rent richting de bal. Kaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Kaleta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - Zolcan Dabki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAST GLIWICE 1945 gks 51%, Zolcan Dabki 49%.
PIAST GLIWICE 1945 gks - Zolcan Dabki 0:1

55e minuut.
Drabij schiet op doel. Radomski probeert naar een medespeler te passen. Szydło kopt de bal weg. Drabij is nu in balbezit. Drabij met een sublieme pass. Radomski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Daar is Drabij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerski is nu in balbezit. Drabij maakt een afschuwelijke overtreding. Drabij krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Smyła rent richting de bal. Welikow verovert de bal door een tackle van achteren. Bamberek onderschept slim de pass. Szydło verovert de bal door een tackle van achteren. Szydło draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PIAST GLIWICE 1945 gks - Zolcan Dabki 1:1

90e minuut.
Popiołek geeft een hoge lob. Inworp. Golec met een snelle inworp. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAST GLIWICE 1945 gks 46%, Zolcan Dabki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PIAST GLIWICE 1945 gks - Zolcan Dabki 1:1