Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nieporęt Drink Team KP Czarni SKORPION
Normal Tactiek wsparcie3
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.1 gemiddelde waardering 50.5
average Schieten outstanding
poor Passen solid
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Myszkowski probeert naar een medespeler te passen. Malano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancellieri onderschept slim de pass. Cancellieri geeft de bal voor. Zyntek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - KP Czarni SKORPION 0:1

5e minuut.
Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Płaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płaszewski speelt de bal door. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek probeert naar een medespeler te passen. Myszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Tyliński is nu in balbezit. Tyliński geeft de bal voor. Malano probeert de bal aan de voet te houden. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - KP Czarni SKORPION 0:2

12e minuut.
Myszkowski met een harde bal richting middenveld. Boniek kopt de bal weg. Cancellieri met een sublieme pass. Daar is Zyntek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Myszkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - KP Czarni SKORPION 0:3

13e minuut.
Cancellieri met een sublieme pass. Klungelig pakt Cavalieri de bal. Cavalieri geeft de bal voor. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dudziński speelt de bal door. Cancellieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancellieri geeft de bal voor. Zyntek heeft problemen om de bal te vangen. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Malano passt de bal in één keer door. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło speelt de bal door. Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoppl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hernán Angulo trapt de bal weg. Tyliński rent richting de bal. Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zyntek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - KP Czarni SKORPION 0:4

32e minuut.
Wojtaszak met een snelle inworp. Tyliński is nu in balbezit. Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Aguado is nu in balbezit. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann speelt de bal door. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - KP Czarni SKORPION 0:5

37e minuut.
Bellettini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek onderschept slim de pass. Zyntek met een sublieme pass. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - KP Czarni SKORPION 0:6

42e minuut.
Səlimli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyliński geeft de bal voor. Zyntek is nu in balbezit. Płaszewski is nu in balbezit. Płaszewski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - KP Czarni SKORPION 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieporęt Drink Team 73%, KP Czarni SKORPION 27%.
Nieporęt Drink Team - KP Czarni SKORPION 0:7

50e minuut.
Klungelig pakt Cancellieri de bal. Cancellieri kopt de bal weg. Funda is nu in balbezit. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Myszkowski bokst de bal weg.

53e minuut.
Cancellieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancellieri geeft de bal voor. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek met een sublieme pass. Hoffmann is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - KP Czarni SKORPION 0:8

54e minuut.
Dudziński speelt de bal door. Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hoffmann krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Canuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski onderschept slim de pass. Płaszewski passt de bal zonder na te denken. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tyliński heeft problemen om de bal te vangen. Tyliński geeft een hoge lob. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - KP Czarni SKORPION 0:9

72e minuut.
Zyntek passt de bal zonder na te denken. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann passt de bal in één keer door. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Myszkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Dudziński speelt de bal door. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan geeft een hoge lob. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cancellieri probeert naar een medespeler te passen. Zyntek rent richting de bal. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - KP Czarni SKORPION 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieporęt Drink Team 74%, KP Czarni SKORPION 26%.
Nieporęt Drink Team - KP Czarni SKORPION 0:10