Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Czarni SKORPION Nieporęt Drink Team
wsparcie3 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 31.5
uitmuntend Schieten matig
solide Passen zwak
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Tyliński is nu in balbezit. Tyliński geeft een lange en hoge pass. Aguado kan de bal niet met de borst controleren. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Myszkowski bokst de bal weg. Daar is Canuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Tyliński speelt de bal door. Płaszewski is nu in balbezit. Płaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Myszkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Tyliński passt de bal met de wreef. Səlimli geeft een lange en hoge pass. Canuzzi kan de bal niet met de borst controleren. Zyntek rent richting de bal. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Płaszewski geeft een hoge lob. Hoffmann rent richting de bal. Canuzzi is nu in balbezit. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoffmann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Aguado is nu in balbezit. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Zyntek maakt een snoekduik en kopt de bal. Myszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 1:0

13e minuut.
Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek geeft een lange en hoge pass. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann schiet op doel. Myszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 2:0

14e minuut.
Hoffmann onderschept slim de pass. Malano onderschept slim de pass. Malano passt de bal in één keer door. Dudziński rent richting de bal. Dudziński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Aguado kopt de bal weg. Taušan geeft een hoge lob. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 3:0

18e minuut.
Səlimli speelt de bal door. Klungelig pakt Tyliński de bal. Wojtaszak probeert naar een medespeler te passen. Dudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Zyntek de bal. Zyntek met een sublieme pass. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 4:0

21e minuut.
Boniek rent richting de bal. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel. Myszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 5:0

23e minuut.
Boniek rent richting de bal. Zyntek verovert de bal door een tackle van achteren. Zyntek passt de bal zonder na te denken. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Malano speelt de bal door. Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński passt de bal met de wreef. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 6:0

28e minuut.
Zyntek onderschept slim de pass. Zyntek passt de bal met de wreef. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Canuzzi de bal onder controle te krijgen. Myszkowski bokst de bal weg.

29e minuut.
Płaszewski rent richting de bal. Płaszewski passt de bal in één keer door. Cancellieri rent richting de bal. Cancellieri geeft een hoge lob. Zyntek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Płaszewski geeft de bal voor. Daar is Funda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek geeft een hoge lob. Hoffmann springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 7:0

36e minuut.
Bellettini kopt de bal weg. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski passt de bal met de wreef. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 8:0

39e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann passt de bal in één keer door. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Myszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Czarni SKORPION 26%, Nieporęt Drink Team 74%.
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 8:0

48e minuut.
Cancellieri met een sublieme pass. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann met een sublieme pass. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 9:0

49e minuut.
Aguado geeft een lange en hoge pass. Cancellieri probeert naar een medespeler te passen. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. Myszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 10:0

52e minuut.
Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Cancellieri speelt de bal door. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel. Myszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 11:0

57e minuut.
Klungelig pakt Boniek de bal. Płaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zyntek met een sublieme pass. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

61e minuut.
Cancellieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancellieri geeft de bal voor. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Myszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 12:0

80e minuut.
Cancellieri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Canuzzi de bal. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Myszkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 13:0

84e minuut.
Malano kopt de bal weg. Klungelig pakt Tyliński de bal. Dudziński is nu in balbezit. Dudziński schiet op doel. Hernán Angulo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Czarni SKORPION 26%, Nieporęt Drink Team 74%.
KP Czarni SKORPION - Nieporęt Drink Team 13:1