Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wałbrzych PrideTroopers
Normal Tactiek main
39% Balbezit 61%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 32.8
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


19e minuut.
Dembski speelt de bal door. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak passt de bal met de wreef. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Dembski rent richting de bal. Dembski geeft een hoge lob. Krzystek heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak schiet op doel. Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - PrideTroopers 0:1

25e minuut.
Muchowski geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Konka stond buitenspel. Rymer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Krzystek onderschept slim de pass. Krzystek passt de bal zonder na te denken. Daar is Tyfus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Andraszak met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Borysewicz de bal onder controle te krijgen. Muchowski is nu in balbezit. Borysewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Borysewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Doeltrap. Zawisza komt het veld opgelopen. Niefart komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wałbrzych 85%, PrideTroopers 15%.
Wałbrzych - PrideTroopers 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Pociłowski de bal. Bornschein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornschein geeft een lange en hoge pass. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski met een sublieme pass. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak draait met de bal, schiet en ... Krzystek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Løvendal bereikt de bal nog maar net als eerste. Løvendal passt de bal in één keer door. Cieciak met een sublieme pass. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Haraburda met een sublieme pass. Dembski probeert naar een medespeler te passen. Zawisza rent richting de bal. Zawisza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tyfus de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rymer passt de bal in één keer door. Daar is Cieciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haraburda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haraburda krijgt een gele kaart. Cieciak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dembski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cieciak passt de bal in één keer door. Kiszczak probeert de bal met de borst te controleren. Kiszczak probeert naar een medespeler te passen. Zawisza rent richting de bal. Zawisza schiet op doel. Andraszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cieciak zal de hoekschop nemen. Andraszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Andraszak trapt de bal weg. Niefart kopt de bal weg. Zawisza rent richting de bal. Dembski is nu in balbezit. Dembski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - PrideTroopers 0:2

86e minuut.
Krzystek rent richting de bal. Dembski rent richting de bal. Dembski passt de bal met de wreef. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Tyfus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Struś met een snelle inworp. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - PrideTroopers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wałbrzych 93%, PrideTroopers 7%.
Wałbrzych - PrideTroopers 0:3