Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PrideTroopers Wałbrzych
main Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 15.6
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Borysewicz passt de bal met de wreef. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski passt de bal met de wreef. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - Wałbrzych 1:0

7e minuut.
Haraburda rent richting de bal. Dembski onderschept slim de pass. Dembski probeert naar een medespeler te passen. Kiszczak heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - Wałbrzych 2:0

11e minuut.
Rymer passt de bal in één keer door. Dembski is nu in balbezit. Dembski probeert naar een medespeler te passen. Kiszczak heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Borysewicz rent richting de bal. Juśko geeft de bal voor. Løvendal probeert naar een medespeler te passen. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kiszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszczak speelt de bal door. Dembski met een sublieme pass. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz passt de bal zonder na te denken. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niefart komt het veld opgelopen. Zawisza komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieciak met de inworp. Rymer is nu in balbezit. Rymer geeft de bal voor. Zawisza krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PrideTroopers 33%, Wałbrzych 67%.
PrideTroopers - Wałbrzych 2:0

53e minuut.
Dembski verovert de bal door een tackle van achteren. Dembski met een sublieme pass. Zawisza is nu in balbezit. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dembski onderschept slim de pass. Dembski probeert naar een medespeler te passen. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bornschein geeft een hoge lob. Muchowski kopt de bal weg. Rymer geeft de bal voor. Struś rent richting de bal. Struś geeft de bal voor. Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Niefart geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pociłowski de bal onder controle te krijgen. Dembski speelt de bal door. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Krzystek heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak is nu in balbezit. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski schiet op doel. Andraszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - Wałbrzych 3:0

83e minuut.
Cieciak probeert naar een medespeler te passen. Dembski probeert naar een medespeler te passen. Zawisza rent richting de bal. Zawisza schiet op doel. Andraszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - Wałbrzych 4:0

86e minuut.
Rymer geeft een lange en hoge pass. Cieciak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tyfus de bal. Zawisza rent richting de bal. Zawisza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tyfus trapt de bal weg van het doel. Dembski kopt de bal weg. Krzystek heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak draait met de bal, schiet en ... Andraszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - Wałbrzych 5:0

89e minuut.
Struś geeft een hoge lob. Zawisza is nu in balbezit. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tyfus trapt de bal weg van het doel. Dembski kopt de bal weg. Lonc heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PrideTroopers 23%, Wałbrzych 77%.
PrideTroopers - Wałbrzych 5:0