Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIAST GLIWICE 1945 gks Sad Chwiram F.C
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 46.2
slecht Schieten goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Vidal speelt de bal door. Alpi probeert naar een medespeler te passen. Bajda speelt de bal door. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Bajda passt de bal in één keer door. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov passt de bal in één keer door. Gál is nu in balbezit. Gál schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hüseynov passt de bal zonder na te denken. Gál rent richting de bal. Węgorowski rent richting de bal. Gál verovert de bal door een tackle van achteren. Gál draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bajda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gál is nu in balbezit. Węgorowski is nu in balbezit. Gál onderschept slim de pass. Gál schiet op doel. Radomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - Sad Chwiram F.C 0:1

9e minuut.
Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda rent richting de bal. Bajda passt de bal met de wreef. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Popiołek is nu in balbezit. Popiołek passt de bal met de wreef. Bajda rent richting de bal. Bajda draait met de bal, schiet en ... Węgorowski probeert de bal aan de voet te houden. Radomski bokst de bal weg.

26e minuut.
Alpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpi geeft een lange en hoge pass. Węgorowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hüseynov de bal. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Gál rent richting de bal. Gál speelt de bal door. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov schiet op doel. Daukszewicz probeert de bal aan de voet te houden. Radomski bokst de bal weg.

34e minuut.
Szczerski rent richting de bal. Valente onderschept slim de pass. Valente passt de bal in één keer door. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Popiołek heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov passt de bal in één keer door. Alpi speelt de bal door. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bajda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAST GLIWICE 1945 gks 73%, Sad Chwiram F.C 27%.
PIAST GLIWICE 1945 gks - Sad Chwiram F.C 0:1

58e minuut.
Alpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Węgorowski de bal. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál draait met de bal, schiet en ... Radomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Popiołek probeert de bal aan de voet te houden. Alpi rent richting de bal. Nazaruk is nu in balbezit. Alpi verovert de bal door een tackle van achteren. Alpi geeft de bal voor. Radomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Hüseynov is nu in balbezit. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov is nu in balbezit. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Valente kopt de bal weg. Daukszewicz probeert de bal met de borst te controleren. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap. Radomski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - Sad Chwiram F.C 0:2

72e minuut.
Popiołek is nu in balbezit. Popiołek geeft een hoge lob. Alpi met een sublieme pass. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Stoll kopt de bal weg. Gál is nu in balbezit. Gál passt de bal met de wreef. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alpi met een snelle inworp. Gölemezli is nu in balbezit. Gölemezli geeft een hoge lob. Valente geeft de bal voor. Radomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gál rent richting de bal. Gál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - Sad Chwiram F.C 0:3

76e minuut.
Szczerski kan de bal niet met de borst controleren. Gál is nu in balbezit. Klungelig pakt Hüseynov de bal. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap. Daukszewicz probeert de bal aan de voet te houden. Radomski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mihułka is nu in balbezit. Mihułka passt de bal met de wreef. Alpi geeft de bal voor. Gál is nu in balbezit. Gál draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Stoll geeft de bal voor. Daar is Popiołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál schiet op doel. Radomski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Gál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gál geeft een lange en hoge pass. Daar is Hüseynov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente is nu in balbezit. Valente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Valente speelt de bal door. Alpi heeft problemen om de bal te vangen. Alpi speelt de bal door. Daar is Gölemezli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gölemezli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gölemezli onderschept slim de pass. Gölemezli geeft een lange en hoge pass. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál schiet op doel. Radomski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAST GLIWICE 1945 gks 78%, Sad Chwiram F.C 22%.
PIAST GLIWICE 1945 gks - Sad Chwiram F.C 0:3