Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sad Chwiram F.C PIAST GLIWICE 1945 gks
442 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 16
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bajda is nu in balbezit. Bajda met een sublieme pass. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov schiet op doel. Radomski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - PIAST GLIWICE 1945 gks 1:0

6e minuut.
Alpi kopt de bal weg. Klungelig pakt Hüseynov de bal. Hüseynov speelt de bal door. Gál rent richting de bal. Gál schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Szczerski geeft de bal voor. Vidal geeft een lange en hoge pass. Daukszewicz kopt de bal weg. Alpi rent richting de bal. Alpi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bajda rent richting de bal. Bajda passt de bal zonder na te denken. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov schiet op doel. Radomski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - PIAST GLIWICE 1945 gks 2:0

21e minuut.
Bajda passt de bal in één keer door. Nazaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazaruk met een sublieme pass. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vidal passt de bal zonder na te denken. Bajda rent richting de bal. Bajda passt de bal met de wreef. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vidal met een sublieme pass. Alpi rent richting de bal. Alpi passt de bal in één keer door. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Szczerski is nu in balbezit. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Gál probeert naar een medespeler te passen. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bajda kopt de bal weg. Klungelig pakt Gál de bal. Gál passt de bal in één keer door. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - PIAST GLIWICE 1945 gks 3:0

31e minuut.
Pozzoni probeert naar een medespeler te passen. Alpi met een sublieme pass. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov draait met de bal, schiet en ... Radomski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - PIAST GLIWICE 1945 gks 4:0

33e minuut.
Valente speelt de bal door. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda passt de bal zonder na te denken. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - PIAST GLIWICE 1945 gks 5:0

35e minuut.
Bajda met een snelle inworp. Węgorowski speelt de bal door. Valente probeert naar een medespeler te passen. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - PIAST GLIWICE 1945 gks 6:0

38e minuut.
Alpi rent richting de bal. Alpi passt de bal met de wreef. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - PIAST GLIWICE 1945 gks 7:0

42e minuut.
Valente kopt de bal weg. Daar is Hüseynov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynov speelt de bal door. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sad Chwiram F.C 19%, PIAST GLIWICE 1945 gks 81%.
Sad Chwiram F.C - PIAST GLIWICE 1945 gks 7:0

48e minuut.
Vidal speelt de bal door. Bajda is nu in balbezit. Bajda geeft een hoge lob. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - PIAST GLIWICE 1945 gks 8:0

65e minuut.
Klungelig pakt Szydło de bal. Valente probeert naar een medespeler te passen. Bajda geeft een lange en hoge pass. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - PIAST GLIWICE 1945 gks 9:0

67e minuut.
Klungelig pakt Valente de bal. Valente met een sublieme pass. Popiołek verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bajda zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Nazaruk rent richting de bal. Nazaruk geeft een lange en hoge pass. Pozzoni probeert naar een medespeler te passen. Alpi rent richting de bal. Alpi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daukszewicz trapt de bal weg. Valente kopt de bal weg. Popiołek rent richting de bal. Gál onderschept slim de pass. Gál haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daukszewicz geeft de bal voor. Gölemezli met een sublieme pass. Daar is Alpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpi geeft de bal voor. Gál maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Vidal kopt de bal weg. Daar is Popiołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gál rent richting de bal. Gál draait met de bal, schiet en ... Radomski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Szczerski geeft een hoge lob. Gölemezli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gölemezli geeft een hoge lob. Gál rent richting de bal. Gál schiet op doel. Radomski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - PIAST GLIWICE 1945 gks 10:0

86e minuut.
Valente passt de bal in één keer door. Bajda rent richting de bal. Bajda geeft een lange en hoge pass. Hüseynov heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sad Chwiram F.C 17%, PIAST GLIWICE 1945 gks 83%.
Sad Chwiram F.C - PIAST GLIWICE 1945 gks 10:0