Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nieporęt Drink Team PrideTroopers
Normal Tactiek main
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 32.8
matig Schieten redelijk
zwak Passen matig
matig Verdedigen matig


27e minuut.
Inworp. Kruski met de inworp. Struś rent richting de bal. Struś geeft de bal voor. Daar is Kiszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś passt de bal zonder na te denken. Bellettini rent richting de bal. Borysewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Borysewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - PrideTroopers 0:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawisza komt het veld opgelopen. Niefart komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieporęt Drink Team 59%, PrideTroopers 41%.
Nieporęt Drink Team - PrideTroopers 0:1

54e minuut.
Cisło kopt de bal weg. Rymer rent richting de bal. Rymer met een sublieme pass. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Rymer met een sublieme pass. Dembski geeft de bal voor. Zawisza rent richting de bal. Zawisza haalt uit met een fantastische trap. Myszkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - PrideTroopers 0:2

56e minuut.
Malano verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza rent richting de bal. Zawisza schiet op doel. Myszkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - PrideTroopers 0:3

58e minuut.
Zawisza probeert naar een medespeler te passen. Struś is nu in balbezit. Struś probeert naar een medespeler te passen. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cieciak geeft de bal voor. Dembski rent richting de bal. Dembski probeert naar een medespeler te passen. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Bellettini rent richting de bal. Bellettini geeft de bal voor. Zubović kopt de bal weg. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Rymer verovert de bal door een tackle van achteren. Rymer geeft een lange en hoge pass. Zawisza rent richting de bal. Zawisza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - PrideTroopers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieporęt Drink Team 82%, PrideTroopers 18%.
Nieporęt Drink Team - PrideTroopers 0:4