Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wałbrzych KP Czarni SKORPION
Normal Tactiek wsparcie3
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 49.9
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
hopeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Płaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Płaszewski passt de bal in één keer door. Zyntek probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:1

3e minuut.
Səlimli probeert naar een medespeler te passen. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri geeft een hoge lob. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Płaszewski met een sublieme pass. Daar is Zyntek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juśko is nu in balbezit. Zyntek verovert de bal door een tackle van achteren. Zyntek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Krzystek controleert de bal met de borst. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal met de wreef. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Juśko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zyntek rent richting de bal. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Andraszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:2

10e minuut.
Płaszewski rent richting de bal. Hoffmann rent richting de bal. Płaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tyliński neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoffmann krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Płaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zyntek is nu in balbezit. Tyfus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zyntek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zyntek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:3

17e minuut.
Zyntek speelt de bal door. Tyliński is nu in balbezit. Tyliński speelt de bal door. Hoffmann controleert de bal met de borst. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Andraszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:4

19e minuut.
Cancellieri probeert naar een medespeler te passen. Płaszewski is nu in balbezit. Płaszewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Płaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Płaszewski met een sublieme pass. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Andraszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:5

23e minuut.
Zyntek verovert de bal door een tackle van achteren. Muchowski is nu in balbezit. Zyntek onderschept slim de pass. Zyntek schiet op doel. Tyfus probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:6

26e minuut.
Hoffmann passt de bal in één keer door. Płaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:7

27e minuut.
Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek passt de bal in één keer door. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:8

30e minuut.
Hernán Angulo geeft de bal voor. Səlimli rent richting de bal. Səlimli passt de bal in één keer door. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:9

33e minuut.
Hoffmann kopt de bal weg. Daar is Tyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:10

36e minuut.
Haraburda kopt de bal weg. Cancellieri is nu in balbezit. Cancellieri met een sublieme pass. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. Andraszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Hoffmann is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:11

37e minuut.
Hoffmann onderschept slim de pass. Płaszewski rent richting de bal. Płaszewski met een sublieme pass. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Cancellieri geeft een lange en hoge pass. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Zyntek springt en kopt de bal. Andraszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wałbrzych 82%, KP Czarni SKORPION 18%.
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:12

47e minuut.
Szajter is nu in balbezit. Tyliński rent richting de bal. Tyliński geeft de bal voor. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Pociłowski kopt de bal weg. Cancellieri geeft een hoge lob. Zyntek rent richting de bal. Zyntek heeft problemen om de bal te vangen. Zyntek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Andraszak trapt de bal weg van het doel. Wojtaszak kopt de bal weg. Taušan geeft een hoge lob. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cancellieri geeft een hoge lob. Krzystek controleert de bal met de borst. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:13

57e minuut.
Lonc is nu in balbezit. Płaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Płaszewski met een sublieme pass. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Krzystek de bal. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:14

58e minuut.
Wojtaszak met de inworp. Cancellieri speelt de bal door. Płaszewski speelt de bal door. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Cancellieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haraburda verovert de bal door een tackle van achteren. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Andraszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:15

61e minuut.
Doeltrap. Andraszak trapt de bal weg. Tyliński kopt de bal weg. Płaszewski met een sublieme pass. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:16

64e minuut.
Tyliński is nu in balbezit. Tyliński passt de bal zonder na te denken. Cancellieri geeft een hoge lob. Zyntek rent richting de bal. Zyntek passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Andraszak trapt de bal weg van het doel. Daar is Lonc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:17

81e minuut.
Szajter is nu in balbezit. Tyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Tyliński geeft de bal voor. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfus geeft een lange en hoge pass. Szajter kopt de bal weg. Płaszewski rent richting de bal. Płaszewski schiet op doel. Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:18

85e minuut.
Hoffmann speelt de bal door. Krzystek heeft problemen om de bal te vangen. Płaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Taušan passt de bal in één keer door. Płaszewski rent richting de bal. Płaszewski passt de bal met de wreef. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wałbrzych 84%, KP Czarni SKORPION 16%.
Wałbrzych - KP Czarni SKORPION 0:18