Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sad Chwiram F.C Zolcan Dabki
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 22.8
solid Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Gál met een sublieme pass. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov schiet op doel. Paras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gál is nu in balbezit. Gál haalt uit met een fantastische trap. Paras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Zolcan Dabki 1:0

9e minuut.
Hüseynov draait met de bal, schiet en ... Paras speelt de bal door. Klungelig pakt Smyła de bal. Gál is nu in balbezit. Gál schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ielpa geeft een hoge lob. Inworp. Alpi met de inworp. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap. Paras bokst de bal weg.

15e minuut.
Valente kopt de bal weg. Daar is Hüseynov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynov passt de bal met de wreef. Gál is nu in balbezit. Gál draait met de bal, schiet en ... Paras bokst de bal weg.

18e minuut.
Toporek kopt de bal weg. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyła rent richting de bal. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Paras met een harde bal richting middenveld. Gwardys heeft problemen om de bal te vangen. Valente met een sublieme pass. Alpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hüseynov probeert naar een medespeler te passen. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál passt de bal in één keer door. Stoll is nu in balbezit. Stoll geeft de bal voor. Paras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Valente speelt de bal door. Klungelig pakt Gwardys de bal. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov draait met de bal, schiet en ... Paras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Zolcan Dabki 2:0

28e minuut.
Tomankiewicz rent richting de bal. Hüseynov verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynov speelt de bal door. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Paras met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Valente de bal onder controle te krijgen. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Smyła rent richting de bal. Smyła geeft een hoge lob. Vidal kopt de bal weg. Alpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Gál is nu in balbezit. Ielpa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gál raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Valente neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Zolcan Dabki 3:0

39e minuut.
Bamberek geeft de bal voor. Inworp. Stoll met de inworp. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Hüseynov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ielpa met een harde bal richting middenveld. Drabij kopt de bal weg. Pozzoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Zolcan Dabki 3:1

44e minuut.
Gál met de inworp. Stoll is nu in balbezit. Stoll geeft een hoge lob. Hüseynov heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Zolcan Dabki 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sad Chwiram F.C 20%, Zolcan Dabki 80%.
Sad Chwiram F.C - Zolcan Dabki 4:1

47e minuut.
Stoll probeert naar een medespeler te passen. Hüseynov rent richting de bal. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Stoll geeft een hoge lob. Gál is nu in balbezit. Gál speelt de bal door. Hüseynov heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Zolcan Dabki 5:1

53e minuut.
Stoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoll geeft de bal voor. Daar is Ielpa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Stoll geeft een hoge lob. Hüseynov is nu in balbezit. Ielpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov onderschept slim de pass. Hüseynov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Toporek kopt de bal weg. Hüseynov heeft problemen om de bal te vangen. Smyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov onderschept slim de pass. Hüseynov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Zolcan Dabki 6:1

66e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente geeft een hoge lob. Gál rent richting de bal. Gál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Zolcan Dabki 7:1

69e minuut.
Daar is Stoll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoll geeft de bal voor. Bamberek kopt de bal weg. Stoll geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Zolcan Dabki 8:1

75e minuut.
Toporek geeft een lange en hoge pass. Drabij speelt de bal door. Pozzoni probeert de bal aan de voet te houden. Kaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Stoll zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente geeft de bal voor. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Zolcan Dabki 9:1

79e minuut.
Gál rent richting de bal. Gál geeft de bal voor. Bamberek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Valente kopt de bal weg. Daar is Hüseynov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynov passt de bal met de wreef. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Drabij geeft een lange en hoge pass. Ścianek met een sublieme pass. Valente kopt de bal weg. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap. Paras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Vidal geeft een lange en hoge pass. Gál rent richting de bal. Gál passt de bal in één keer door. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sad Chwiram F.C 14%, Zolcan Dabki 86%.
Sad Chwiram F.C - Zolcan Dabki 9:1