Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zolcan Dabki Sad Chwiram F.C
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 47.1
poor Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Gál verovert de bal door een tackle van achteren. Gál passt de bal met de wreef. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap. Paras probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Bamberek geeft de bal voor. Gál heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov draait met de bal, schiet en ... Paras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:1

6e minuut.
Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál geeft een lange en hoge pass. Tomankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Alpi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hüseynov heeft problemen om de bal te vangen. Valente met een sublieme pass. Gál rent richting de bal. Gál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:2

10e minuut.
Pyłko heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoll met de inworp. Bajda geeft een hoge lob. Gál krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Alpi onderschept slim de pass. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov met een sublieme pass. Gál is nu in balbezit. Gál schiet op doel. Paras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:3

15e minuut.
Bajda rent richting de bal. Bajda passt de bal zonder na te denken. Toporek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gál rent richting de bal. Gál schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pozzoni kopt de bal weg. Alpi speelt de bal door. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:4

20e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente passt de bal in één keer door. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:5

26e minuut.
Stoll is nu in balbezit. Stoll geeft een lange en hoge pass. Valente met een sublieme pass. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:6

30e minuut.
Toporek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál onderschept slim de pass. Gál probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hüseynov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gwardys heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov passt de bal in één keer door. Gál is nu in balbezit. Gál haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alpi neemt de hoekschop. Hüseynov kopt de bal weg. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente haalt uit met een fantastische trap. Paras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gwardys geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gál rent richting de bal. Gál geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Paras trapt de bal weg. Valente kopt de bal weg. Hüseynov heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:7

38e minuut.
Valente geeft de bal voor. Bamberek heeft problemen om de bal te vangen. Gál rent richting de bal. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:8

40e minuut.
Smyła onderschept slim de pass. Valente onderschept slim de pass. Valente speelt de bal door. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap. Paras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paras speelt de bal door. Valente kopt de bal weg. Klungelig pakt Hüseynov de bal. Hüseynov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zolcan Dabki 78%, Sad Chwiram F.C 22%.
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:9

52e minuut.
Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov schiet op doel. Ielpa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alpi is nu in balbezit. Alpi geeft de bal voor. Paras bokst de bal weg. Gál krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Alpi rent richting de bal. Alpi geeft de bal voor. Klungelig pakt Bamberek de bal. Gál is nu in balbezit. Gál draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ielpa probeert de bal aan de voet te houden. Bajda rent richting de bal. Bajda passt de bal in één keer door. Gál rent richting de bal. Gál geeft de bal voor. Paras bokst de bal weg. Hüseynov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:10

65e minuut.
Valente is nu in balbezit. Valente geeft de bal voor. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:11

69e minuut.
Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov passt de bal in één keer door. Gál rent richting de bal. Gál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:12

75e minuut.
Stoll speelt de bal door. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpa rent richting de bal. Hüseynov verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynov draait met de bal, schiet en ... Paras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:13

81e minuut.
Stoll speelt de bal door. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente rent richting de bal. Gál is nu in balbezit. Gál haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ielpa rent richting de bal. Ielpa geeft een hoge lob. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Stoll is nu in balbezit. Bajda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gölemezli speelt de bal door. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov passt de bal met de wreef. Gál rent richting de bal. Gál haalt uit met een fantastische trap. Paras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov draait met de bal, schiet en ... Paras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zolcan Dabki 82%, Sad Chwiram F.C 18%.
Zolcan Dabki - Sad Chwiram F.C 0:14