Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Czarni SKORPION Sad Chwiram F.C
wsparcie3 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 47.7
formidable Schieten good
solid Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Alpi probeert naar een medespeler te passen. Gál heeft problemen om de bal te vangen. Gál probeert naar een medespeler te passen. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Sad Chwiram F.C 0:1

6e minuut.
Valente passt de bal zonder na te denken. Tyliński is nu in balbezit. Tyliński geeft een hoge lob. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Valente passt de bal zonder na te denken. Səlimli is nu in balbezit. Səlimli geeft de bal voor. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Hoffmann de bal. Sušac probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Ścianek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Czarni SKORPION - Sad Chwiram F.C 1:1

19e minuut.
Sušac geeft een lange en hoge pass. Alpi met een sublieme pass. Gölemezli geeft de bal voor. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Sad Chwiram F.C 1:2

22e minuut.
Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel. Ścianek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Czarni SKORPION - Sad Chwiram F.C 2:2

23e minuut.
Hoffmann heeft problemen om de bal te vangen. Valente begaat een overtreding. Hoffmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Cancellieri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zyntek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sušac de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Gál heeft problemen om de bal te vangen. Səlimli geeft een lange en hoge pass. Sušac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek verovert de bal door een tackle van achteren. Zyntek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Cavalieri speelt de bal door. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal met de wreef. Zyntek rent richting de bal. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Ścianek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoffmann rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cancellieri neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Sad Chwiram F.C 3:2

28e minuut.
Ścianek speelt de bal door. Alpi is nu in balbezit. Cancellieri begaat een overtreding. Cancellieri krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Stoll met een sublieme pass. Daar is Alpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpi met een sublieme pass. Gölemezli rent richting de bal. Gölemezli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Valente met een sublieme pass. Alpi heeft problemen om de bal te vangen. Alpi passt de bal zonder na te denken. Hüseynov heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Czarni SKORPION 48%, Sad Chwiram F.C 52%.
KP Czarni SKORPION - Sad Chwiram F.C 3:2

48e minuut.
Taušan geeft een lange en hoge pass. Hoffmann kopt de bal weg. Sušac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Taušan verovert de bal door een tackle van achteren. Taušan speelt de bal door. Płaszewski speelt de bal door. Zyntek rent richting de bal. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Zyntek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Sad Chwiram F.C 4:2

58e minuut.
Vidal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Səlimli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Səlimli geeft een hoge lob. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Ścianek bokst de bal weg.

63e minuut.
Stoll probeert naar een medespeler te passen. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bezerédi heeft problemen om de bal te vangen. Bezerédi probeert naar een medespeler te passen. Stoll probeert naar een medespeler te passen. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Sad Chwiram F.C 4:3

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ścianek trapt de bal weg van het doel. Alpi met een sublieme pass. Hüseynov heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Czarni SKORPION - Sad Chwiram F.C 4:4

78e minuut.
Stoll is nu in balbezit. Stoll geeft een hoge lob. Alpi met een sublieme pass. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Sad Chwiram F.C 4:5

81e minuut.
Sušac geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tyliński met de inworp. Zyntek geeft een hoge lob. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Czarni SKORPION - Sad Chwiram F.C 5:5

85e minuut.
Taušan geeft een lange en hoge pass. Płaszewski geeft de bal voor. Sušac kan de bal niet met de borst controleren. Zyntek verovert de bal door een tackle van achteren. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Ścianek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente passt de bal met de wreef. Bajda is nu in balbezit. Bajda schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Czarni SKORPION 47%, Sad Chwiram F.C 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Czarni SKORPION - Sad Chwiram F.C 5:5