Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olotrole Jarosław PrideTroopers
Normal Tactiek main
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 33.8
matig Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Chrząszcz is nu in balbezit. Struś onderschept slim de pass. Struś geeft een hoge lob. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - PrideTroopers 0:1

24e minuut.
Rymer verovert de bal door een tackle van achteren. Rymer passt de bal met de wreef. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak schiet op doel. Lamperski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - PrideTroopers 0:2

29e minuut.
Gołąb bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąb geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Struś met een snelle inworp. Borysewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bornschein geeft de bal voor. Klungelig pakt Kubelec de bal. Dembski speelt de bal door. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz draait met de bal, schiet en ... Lamperski bokst de bal weg. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - PrideTroopers 0:3

42e minuut.
Doeltrap. Lamperski trapt de bal weg. Rymer kopt de bal weg. Kiszczak probeert de bal met de borst te controleren. Kiszczak schiet op doel. Lamperski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Doeltrap. Zawisza komt het veld opgelopen. Niefart komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olotrole Jarosław 70%, PrideTroopers 30%.
Olotrole Jarosław - PrideTroopers 0:3

52e minuut.
Zubović probeert de bal aan de voet te houden. Løvendal bereikt de bal nog maar net als eerste. Løvendal geeft de bal voor. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Bajzert geeft een hoge lob. Inworp. Cieciak met een snelle inworp. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bogucki kopt de bal weg. Kiszczak is nu in balbezit. Kubelec rent richting de bal. Kiszczak onderschept slim de pass. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. Lamperski bokst de bal weg. Zawisza rent richting de bal. Zawisza haalt uit met een fantastische trap. Lamperski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - PrideTroopers 0:4

57e minuut.
Chrząszcz passt de bal in één keer door. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski speelt de bal door. Zawisza rent richting de bal. Zawisza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rymer geeft een hoge lob. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza speelt de bal door. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak draait met de bal, schiet en ... Lamperski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Lamperski speelt de bal door. Klungelig pakt Rymer de bal. Zawisza rent richting de bal. Zawisza schiet op doel. Didyk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kremblewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zubović neemt vlug de vrije trap. Kiszczak kopt de bal weg. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kubelec geeft een lange en hoge pass. Bornschein heeft problemen om de bal te vangen. Bornschein probeert naar een medespeler te passen. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - PrideTroopers 0:5

85e minuut.
Rymer passt de bal zonder na te denken. Dembski rent richting de bal. Dembski passt de bal zonder na te denken. Zawisza rent richting de bal. Zawisza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Bajzert geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Dwulicy. Goede buitenspelval van de verdediging. Løvendal neemt vlug de vrije trap. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - PrideTroopers 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olotrole Jarosław 80%, PrideTroopers 20%.
Olotrole Jarosław - PrideTroopers 0:6