Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PrideTroopers Olotrole Jarosław
main Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.2 gemiddelde waardering 21.6
good Schieten average
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Dembski onderschept slim de pass. Dembski speelt de bal door. Gołąb onderschept slim de pass. Borysewicz heeft problemen om de bal te vangen. Borysewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kubelec probeert de bal met de borst te controleren. Kiszczak is nu in balbezit. Didyk is nu in balbezit. Kiszczak onderschept slim de pass. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - Olotrole Jarosław 1:0

24e minuut.
Kruski kopt de bal weg. Struś probeert de bal met de borst te controleren. Didyk is nu in balbezit. Struś is nu in balbezit. Struś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski onderschept slim de pass. Dembski met een sublieme pass. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - Olotrole Jarosław 2:0

40e minuut.
Kubelec onderschept slim de pass. Kiszczak onderschept slim de pass. Kiszczak probeert naar een medespeler te passen. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz schiet op doel. Lamperski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Kosowski met een sublieme pass. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski geeft de bal voor. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dembski verovert de bal door een tackle van achteren. Dembski speelt de bal door. Daar is Kiszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz haalt uit met een fantastische trap. Lamperski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak schiet op doel. Lamperski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - Olotrole Jarosław 3:0

45e minuut.
Niefart komt het veld opgelopen. Zawisza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PrideTroopers 18%, Olotrole Jarosław 82%.
PrideTroopers - Olotrole Jarosław 3:0

50e minuut.
Didyk probeert naar een medespeler te passen. Kosowski speelt de bal door. Gołąb heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - Olotrole Jarosław 4:0

51e minuut.
Løvendal geeft een lange en hoge pass. Dembski rent richting de bal. Dembski passt de bal zonder na te denken. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza schiet op doel. Lamperski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski probeert naar een medespeler te passen. Zawisza probeert naar een medespeler te passen. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cieciak speelt de bal door. Zawisza is nu in balbezit. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Niefart is nu in balbezit. Kremblewski is nu in balbezit. Niefart verovert de bal door een tackle van achteren. Niefart geeft de bal voor. Kiszczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza passt de bal in één keer door. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kiszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszczak passt de bal met de wreef. Zawisza is nu in balbezit. Klungelig pakt Zawisza de bal. Zawisza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - Olotrole Jarosław 5:0

68e minuut.
Bajzert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Niefart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś geeft een lange en hoge pass. Lamperski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zawisza heeft problemen om de bal te vangen. Kubelec rent richting de bal. Dembski geeft de bal voor. Kiszczak krijgt zijn hoofd ertegen. Lamperski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - Olotrole Jarosław 6:0

76e minuut.
Kiszczak is nu in balbezit. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - Olotrole Jarosław 7:0

78e minuut.
Struś met de inworp. Zawisza speelt de bal door. Kosowski is nu in balbezit. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - Olotrole Jarosław 8:0

80e minuut.
Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Didyk rent richting de bal. Zawisza onderschept slim de pass. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kosowski is nu in balbezit. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski probeert naar een medespeler te passen. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kosowski rent richting de bal. Dembski rent richting de bal. Dembski met een sublieme pass. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza schiet op doel. Lamperski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Struś zal de hoekschop nemen. Kiszczak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Buitenspel voor Jeziorny. Goede buitenspelval van de verdediging. Kosowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak draait met de bal, schiet en ... Lamperski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Kiszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamperski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiszczak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - Olotrole Jarosław 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PrideTroopers 11%, Olotrole Jarosław 89%.
PrideTroopers - Olotrole Jarosław 9:0