Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIAST GLIWICE 1945 gks Nieporęt Drink Team
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 32.3
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Grupiński met een snelle inworp. Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz passt de bal zonder na te denken. Mihułka rent richting de bal. Mihułka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Boniek met een sublieme pass. Štoppl rent richting de bal. Popiołek is nu in balbezit. Štoppl onderschept slim de pass. Štoppl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kulka met een sublieme pass. Boniek speelt de bal door. Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - Nieporęt Drink Team 0:1

17e minuut.
Popiołek rent richting de bal. Wojtaszak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtaszak geeft een hoge lob. Štoppl rent richting de bal. Štoppl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoppl verovert de bal door een tackle van achteren. Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoppl verovert de bal door een tackle van achteren. Štoppl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński passt de bal met de wreef. Štoppl is nu in balbezit. Štoppl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Szczerski heeft problemen om de bal te vangen. Dudziński rent richting de bal. Dudziński met een sublieme pass. Štoppl rent richting de bal. Štoppl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - Nieporęt Drink Team 0:2

42e minuut.
Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Boniek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtaszak geeft een lange en hoge pass. Radomski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Radomski speelt de bal door. Klungelig pakt Boniek de bal. Szczerski is nu in balbezit. Dudziński onderschept slim de pass. Dudziński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAST GLIWICE 1945 gks 61%, Nieporęt Drink Team 39%.
PIAST GLIWICE 1945 gks - Nieporęt Drink Team 0:2

49e minuut.
Klungelig pakt Nazaruk de bal. Dudziński onderschept slim de pass. Dudziński speelt de bal door. Klungelig pakt Štoppl de bal. Štoppl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Boniek met de inworp. Wojtaszak geeft een lange en hoge pass. Štoppl is nu in balbezit. Štoppl draait met de bal, schiet en ... Radomski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - Nieporęt Drink Team 0:3

56e minuut.
Szczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerski geeft een lange en hoge pass. Cisło speelt de bal door. Štoppl rent richting de bal. Štoppl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bellettini onderschept slim de pass. Boniek rent richting de bal. Boniek passt de bal zonder na te denken. Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoppl haalt uit met een fantastische trap. Radomski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Owczarz probeert de bal aan de voet te houden. Daukszewicz rent richting de bal. Štoppl verovert de bal door een tackle van achteren. Štoppl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - Nieporęt Drink Team 0:4

76e minuut.
Wojtaszak met een snelle inworp. Dudziński geeft een lange en hoge pass. Nazaruk rent richting de bal. Malano bereikt de bal nog maar net als eerste. Malano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bellettini bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bellettini. Bellettini krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Malano speelt de bal door. Štoppl rent richting de bal. Dudziński is nu in balbezit. Dudziński haalt uit met een fantastische trap. Radomski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - Nieporęt Drink Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAST GLIWICE 1945 gks 56%, Nieporęt Drink Team 44%.
PIAST GLIWICE 1945 gks - Nieporęt Drink Team 0:5