Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wałbrzych Zolcan Dabki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 23.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Smyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyła met een sublieme pass. Toporek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pociłowski is nu in balbezit. Pociłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - Zolcan Dabki 1:0

20e minuut.
Toporek kopt de bal weg. Pyłko is nu in balbezit. Pyłko met een sublieme pass. Kaleta is nu in balbezit. Kaleta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Wojtaszak passt de bal in één keer door. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko probeert naar een medespeler te passen. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wałbrzych 50%, Zolcan Dabki 50%.
Wałbrzych - Zolcan Dabki 1:0

80e minuut.
Smyła verovert de bal door een tackle van achteren. Drabij is nu in balbezit. Drabij speelt de bal door. Kaleta rent richting de bal. Kaleta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Haraburda rent richting de bal. Haraburda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ielpa de bal. Konka rent richting de bal. Konka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wałbrzych 45%, Zolcan Dabki 55%.
Wałbrzych - Zolcan Dabki 1:0