Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Czarni SKORPION Olotrole Jarosław
wsparcie3 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
17% Spel op eigen helft 83%
45 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 21.3
formidable Schieten average
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Cancellieri passt de bal zonder na te denken. Tyliński rent richting de bal. Tyliński met een sublieme pass. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek geeft een lange en hoge pass. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 1:0

10e minuut.
Cancellieri geeft de bal voor. Gołąb is nu in balbezit. Zyntek onderschept slim de pass. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Lamperski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 2:0

11e minuut.
Daar is Kremblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek passt de bal zonder na te denken. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Lamperski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 3:0

15e minuut.
Tyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Tyliński geeft een lange en hoge pass. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Lamperski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 4:0

18e minuut.
Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński geeft een lange en hoge pass. Chrząszcz probeert de bal aan de voet te houden. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kubelec is nu in balbezit. Cancellieri onderschept slim de pass. Cancellieri speelt de bal door. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Lamperski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 5:0

20e minuut.
Kremblewski rent richting de bal. Kubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 6:0

23e minuut.
Bogucki rent richting de bal. Cancellieri verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann geeft een hoge lob. Zyntek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gołąb trapt de bal weg van het doel. Kubelec kopt de bal weg. Tyliński geeft een hoge lob. Zyntek rent richting de bal. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Lamperski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 7:0

26e minuut.
Bogucki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dwulicy de bal. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski geeft een hoge lob. Zyntek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 8:0

27e minuut.
Bezerédi met een sublieme pass. Daar is Səlimli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Səlimli geeft een lange en hoge pass. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kubelec is nu in balbezit. Kubelec geeft de bal voor. Dwulicy kopt de bal weg. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 9:0

30e minuut.
Jeziorny probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kremblewski de bal. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Tyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tyliński krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Płaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząszcz is nu in balbezit. Zyntek onderschept slim de pass. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Lamperski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lamperski met een sublieme pass. Kremblewski kopt de bal weg. Daar is Hernán Angulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziorny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gołąb geeft de bal voor. Cancellieri kopt de bal weg. Hoffmann met een sublieme pass. Zyntek rent richting de bal. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Lamperski trapt de bal weg van het doel. Tyliński kopt de bal weg. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kremblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kremblewski probeert naar een medespeler te passen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 10:0

40e minuut.
Taušan geeft de bal voor. Gołąb kopt de bal weg. Bogucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kubelec is nu in balbezit. Płaszewski onderschept slim de pass. Płaszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Zyntek de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Czarni SKORPION 19%, Olotrole Jarosław 81%.
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 11:0

46e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 12:0

50e minuut.
Płaszewski geeft een lange en hoge pass. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek passt de bal zonder na te denken. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Lamperski trapt de bal weg. Kubelec kopt de bal weg. Zyntek rent richting de bal. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Lamperski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Dwulicy is nu in balbezit. Cancellieri onderschept slim de pass. Cancellieri probeert naar een medespeler te passen. Taušan geeft een lange en hoge pass. Hoffmann kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cancellieri geeft een hoge lob. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek passt de bal met de wreef. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski passt de bal in één keer door. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gołąb de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cancellieri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gołąb de bal. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cancellieri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bajzert controleert de bal met de borst. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Tyliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek onderschept slim de pass. Zyntek geeft een hoge lob. Hoffmann springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Cancellieri heeft problemen om de bal te vangen. Cancellieri speelt de bal door. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Lamperski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 13:0

70e minuut.
Kubelec is nu in balbezit. Cancellieri onderschept slim de pass. Cancellieri passt de bal met de wreef. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kubelec probeert naar een medespeler te passen. Kremblewski is nu in balbezit. Kremblewski speelt de bal door. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cancellieri kopt de bal weg. Didyk speelt de bal door. Cancellieri geeft een hoge lob. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann schiet op doel. Lamperski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 14:0

75e minuut.
Hoffmann geeft een hoge lob. Zyntek rent richting de bal. Zyntek geeft een lange en hoge pass. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cancellieri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hoffmann de bal. Hoffmann passt de bal in één keer door. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Bajzert speelt de bal door. Bogucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogucki geeft een hoge lob. Taušan is nu in balbezit. Taušan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zyntek rent richting de bal. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 15:0

85e minuut.
Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski speelt de bal door. Cancellieri geeft een hoge lob. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Lamperski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Czarni SKORPION 14%, Olotrole Jarosław 86%.
KP Czarni SKORPION - Olotrole Jarosław 15:0