Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olotrole Jarosław KP Czarni SKORPION
Normal Tactiek wsparcie3
46% Balbezit 54%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 51.2
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Inworp. Cancellieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Zyntek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bajzert de bal. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lamperski trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoffmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cancellieri probeert de bal met de borst te controleren. Cancellieri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zyntek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kubelec is nu in balbezit. Płaszewski onderschept slim de pass. Płaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Lamperski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kubelec rent richting de bal. Płaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Płaszewski met een sublieme pass. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cancellieri kan de bal niet met de borst controleren. Cancellieri met een sublieme pass. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Lamperski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:1

13e minuut.
Cancellieri probeert naar een medespeler te passen. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski met een sublieme pass. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Płaszewski rent richting de bal. Płaszewski passt de bal met de wreef. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann schiet op doel. Lamperski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:2

16e minuut.
Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hoffmann de bal. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gołąb is nu in balbezit. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:3

20e minuut.
Cancellieri geeft een hoge lob. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal met de wreef. Daar is Zyntek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Hoffmann de bal. Gołąb bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Lamperski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:4

26e minuut.
Daar is Kremblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Płaszewski rent richting de bal. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoffmann heeft problemen om de bal te vangen. Bajzert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoffmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zyntek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Lamperski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:5

28e minuut.
Inworp. Cancellieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Gołąb bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek verovert de bal door een tackle van achteren. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Lamperski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:6

32e minuut.
Płaszewski speelt de bal door. Kubelec is nu in balbezit. Płaszewski geeft een hoge lob. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:7

35e minuut.
Zyntek passt de bal in één keer door. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bajzert de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:8

39e minuut.
Płaszewski speelt de bal door. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek geeft een lange en hoge pass. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:9

45e minuut.
Hoffmann speelt de bal door. Zyntek heeft problemen om de bal te vangen. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olotrole Jarosław 80%, KP Czarni SKORPION 20%.
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:9

46e minuut.
Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zyntek de bal. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Lamperski bokst de bal weg.

49e minuut.
Cavalieri kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogucki de bal. Płaszewski met een sublieme pass. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Daar is Kubelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płaszewski speelt de bal door. Hoffmann heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Lamperski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:10

56e minuut.
Dwulicy is nu in balbezit. Dwulicy passt de bal in één keer door. Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Lamperski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:11

59e minuut.
Płaszewski rent richting de bal. Płaszewski geeft een lange en hoge pass. Bajzert probeert de bal met de borst te controleren. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Zyntek rent richting de bal. Zyntek geeft een lange en hoge pass. Bajzert kopt de bal weg. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gołąb de bal. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:12

66e minuut.
Daar is Jeziorny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jeziorny. Jeziorny krijgt een gele kaart. Hoffmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Cancellieri met een snel genomen vrije trap. Zyntek krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

69e minuut.
Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kubelec de bal. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:13

71e minuut.
Dwulicy kopt de bal weg. Taušan geeft de bal voor. Gołąb bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek onderschept slim de pass. Zyntek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Lamperski met een sublieme pass. Cancellieri rent richting de bal. Cancellieri geeft een hoge lob. Daar is Zyntek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Płaszewski is nu in balbezit. Płaszewski geeft een hoge lob. Zyntek rent richting de bal. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Lamperski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:14

81e minuut.
Taušan kopt de bal weg. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoffmann rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bogucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann speelt de bal door. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olotrole Jarosław 86%, KP Czarni SKORPION 14%.
Olotrole Jarosław - KP Czarni SKORPION 0:14