Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nieporęt Drink Team Zolcan Dabki
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 23.1
adequate Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Gwardys is nu in balbezit. Gwardys probeert naar een medespeler te passen. Dudziński kan de bal niet met de borst controleren. Štoppl rent richting de bal. Štoppl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Inworp. Boniek met een snelle inworp. Wojtaszak rent richting de bal. Wojtaszak geeft de bal voor. Ielpa kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štoppl rent richting de bal. Bamberek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Štoppl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dudziński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - Zolcan Dabki 1:0

12e minuut.
Dudziński onderschept slim de pass. Dudziński schiet op doel. Štoppl is nu in balbezit. Štoppl draait met de bal, schiet en ... Paras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - Zolcan Dabki 2:0

16e minuut.
Malano onderschept slim de pass. Malano met een sublieme pass. Bamberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński onderschept slim de pass. Dudziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Malano begaat een overtreding. Gwardys is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gwardys zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kaleta rent richting de bal. Kaleta draait met de bal, schiet en ... Myszkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Dudziński onderschept slim de pass. Dudziński speelt de bal door. Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoppl haalt uit met een fantastische trap. Ielpa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dudziński rent richting de bal. Dudziński passt de bal met de wreef. Štoppl is nu in balbezit. Štoppl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - Zolcan Dabki 3:0

30e minuut.
Drabij geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Canuzzi trapt de bal weg van het doel. Dudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ielpa de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - Zolcan Dabki 4:0

35e minuut.
Boniek geeft een hoge lob. Wojtaszak is nu in balbezit. Wojtaszak met een sublieme pass. Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoppl draait met de bal, schiet en ... Paras bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieporęt Drink Team 31%, Zolcan Dabki 69%.
Nieporęt Drink Team - Zolcan Dabki 4:0

52e minuut.
Cisło passt de bal zonder na te denken. Daar is Dudziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudziński met een sublieme pass. Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoppl draait met de bal, schiet en ... Paras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Wojtaszak rent richting de bal. Wojtaszak geeft een hoge lob. Tomankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Štoppl is nu in balbezit. Štoppl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Wojtaszak is nu in balbezit. Wojtaszak geeft een hoge lob. Dudziński kopt de bal weg. Cisło rent richting de bal. Cisło geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štoppl is nu in balbezit. Štoppl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - Zolcan Dabki 5:0

60e minuut.
Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński rent richting de bal. Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński rent richting de bal. Dudziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dudziński rent richting de bal. Štoppl is nu in balbezit. Bamberek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Štoppl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dudziński wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Malano verovert de bal door een tackle van achteren. Dudziński rent richting de bal. Dudziński passt de bal met de wreef. Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoppl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bamberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński onderschept slim de pass. Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński is nu in balbezit. Dudziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bamberek verovert de bal door een tackle van achteren. Bamberek geeft een lange en hoge pass. Malano speelt de bal door. Štoppl rent richting de bal. Štoppl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Funda geeft een lange en hoge pass. Daar is Bamberek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoppl schiet op doel. Paras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieporęt Drink Team 24%, Zolcan Dabki 76%.
Nieporęt Drink Team - Zolcan Dabki 5:0