Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sad Chwiram F.C Nieporęt Drink Team
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 31.2
goed Schieten matig
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


8e minuut.
Vidal passt de bal met de wreef. Alpi is nu in balbezit. Alpi passt de bal met de wreef. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Nieporęt Drink Team 1:0

18e minuut.
Stoll passt de bal met de wreef. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente speelt de bal door. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Bajda de bal. Bajda passt de bal met de wreef. Valente speelt de bal door. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Nieporęt Drink Team 2:0

23e minuut.
Bajda met een sublieme pass. Gál is nu in balbezit. Gál speelt de bal door. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Nieporęt Drink Team 3:0

33e minuut.
Wojtaszak met een snelle inworp. Dudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpi begaat een overtreding. Alpi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Alpi verovert de bal door een tackle van achteren. Alpi speelt de bal door. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap. Myszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Canuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bajda neemt de hoekschop. Hüseynov rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Boniek ... Strafschop! Boniek krijgt een gele kaart. Hüseynov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hüseynov kan niet meer verder spelen. Klungelig pakt Boniek de bal. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gál neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Nieporęt Drink Team 4:0

45e minuut.
Valente passt de bal zonder na te denken. Alpi probeert naar een medespeler te passen. Malano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál onderschept slim de pass. Gál haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sad Chwiram F.C 33%, Nieporęt Drink Team 67%.
Sad Chwiram F.C - Nieporęt Drink Team 4:0

50e minuut.
Bellettini is nu in balbezit. Alpi verovert de bal door een tackle van achteren. Alpi speelt de bal door. Gál rent richting de bal. Gál haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Pozzoni rent richting de bal. Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal met een sublieme pass. Cisło is nu in balbezit. Cisło geeft de bal voor. Ścianek bokst de bal weg. Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoppl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Pozzoni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wojtaszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dudziński rent richting de bal. Dudziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Valente geeft een hoge lob. Gál krijgt zijn hoofd ertegen. Bellettini rent richting de bal. Alpi onderschept slim de pass. Alpi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Myszkowski met een harde bal richting middenveld. Bajda heeft problemen om de bal te vangen. Bajda probeert naar een medespeler te passen. Gál rent richting de bal. Gál draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bellettini geeft de bal voor. Pozzoni kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alpi de bal onder controle te krijgen. Valente geeft een lange en hoge pass. Gál krijgt zijn hoofd ertegen. Myszkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sad Chwiram F.C 31%, Nieporęt Drink Team 69%.
Sad Chwiram F.C - Nieporęt Drink Team 4:0