Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wałbrzych Olotrole Jarosław
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


14e minuut.
Haraburda geeft een hoge lob. Wojtaszak is nu in balbezit. Chrząszcz maakt een afschuwelijke overtreding. Chrząszcz krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Haraburda rent richting de bal. Kremblewski rent richting de bal. Jeziorny rent richting de bal. Jeziorny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - Olotrole Jarosław 0:1

28e minuut.
Dwulicy passt de bal zonder na te denken. Kubelec rent richting de bal. Szajter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelec verovert de bal door een tackle van achteren. Kubelec geeft de bal voor. Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Juśko onderschept slim de pass. Kubelec verovert de bal door een tackle van achteren. Jeziorny is nu in balbezit. Jeziorny schiet op doel. Andraszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - Olotrole Jarosław 0:2

39e minuut.
Pociłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka is nu in balbezit. Kubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pociłowski onderschept slim de pass. Pociłowski draait met de bal, schiet en ... Lamperski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Didyk speelt de bal door. Kubelec is nu in balbezit. Kubelec probeert naar een medespeler te passen. Jeziorny is nu in balbezit. Jeziorny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Oleszek kopt de bal weg. Haraburda probeert de bal met de borst te controleren. Juśko met een sublieme pass. Kubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wałbrzych 50%, Olotrole Jarosław 50%.
Wałbrzych - Olotrole Jarosław 0:2

54e minuut.
Kremblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremblewski passt de bal in één keer door. Daar is Jeziorny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeziorny schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tyfus de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Kremblewski de bal. Jeziorny rent richting de bal. Jeziorny passt de bal met de wreef. Kremblewski rent richting de bal. Kremblewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Pociłowski passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Bajzert de bal onder controle te krijgen. Bogucki probeert naar een medespeler te passen. Kremblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremblewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Szajter geeft een lange en hoge pass. Daar is Gołąb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka schiet op doel. Lamperski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wałbrzych 66%, Olotrole Jarosław 34%.
Wałbrzych - Olotrole Jarosław 0:2