Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIAST GLIWICE 1945 gks KP Czarni SKORPION
Normal Tactiek wsparcie3
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 51.7
waardeloos Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Owczarz heeft problemen om de bal te vangen. Tyliński onderschept slim de pass. Tyliński geeft een hoge lob. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cancellieri rent richting de bal. Cancellieri geeft de bal voor. Daukszewicz kopt de bal weg. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

7e minuut.
Płaszewski kopt de bal weg. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:1

9e minuut.
Daar is Szczerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann passt de bal in één keer door. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Płaszewski is nu in balbezit. Płaszewski probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel. Radomski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:2

13e minuut.
Cancellieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancellieri geeft een lange en hoge pass. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Radomski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:3

14e minuut.
Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek passt de bal met de wreef. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hoffmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Płaszewski de bal. Płaszewski passt de bal in één keer door. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:4

19e minuut.
Daukszewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Tyliński geeft een hoge lob. Hoffmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Radomski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:5

23e minuut.
Cancellieri passt de bal zonder na te denken. Tyliński rent richting de bal. Tyliński geeft een hoge lob. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:6

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Daukszewicz de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cancellieri neemt de hoekschop. Zyntek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:7

27e minuut.
Tyliński passt de bal zonder na te denken. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. Hoffmann kopt de bal weg. Cancellieri is nu in balbezit. Płaszewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Popiołek geeft een hoge lob. Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Owczarz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Owczarz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski geeft een lange en hoge pass. Taušan speelt de bal door. Daar is Płaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płaszewski geeft een lange en hoge pass. Radomski bokst de bal weg. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:8

35e minuut.
Płaszewski geeft een lange en hoge pass. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann geeft een hoge lob. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:9

36e minuut.
Inworp. Tyliński met de inworp. Hernán Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernán Angulo geeft een lange en hoge pass. Zyntek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:10

39e minuut.
Taušan probeert naar een medespeler te passen. Cancellieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancellieri geeft een lange en hoge pass. Zyntek kan de bal niet met de borst controleren. Zyntek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:11

43e minuut.
Tyliński is nu in balbezit. Tyliński geeft een hoge lob. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAST GLIWICE 1945 gks 78%, KP Czarni SKORPION 22%.
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:12

48e minuut.
Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski passt de bal in één keer door. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:13

52e minuut.
Cancellieri speelt de bal door. Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński passt de bal met de wreef. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Radomski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Tyliński met een sublieme pass. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:14

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taušan met een snelle inworp. Cancellieri probeert naar een medespeler te passen. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Radomski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:15

63e minuut.
Popiołek met een sublieme pass. Tyliński is nu in balbezit. Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. Radomski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancellieri verovert de bal door een tackle van achteren. Cancellieri passt de bal met de wreef. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. Daukszewicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zyntek de bal onder controle te krijgen. Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:16

67e minuut.
Nazaruk probeert naar een medespeler te passen. Płaszewski met een sublieme pass. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Radomski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tyliński geeft een lange en hoge pass. Zyntek rent richting de bal. Zyntek passt de bal zonder na te denken. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Radomski bokst de bal weg. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:17

75e minuut.
Zyntek is nu in balbezit. Daukszewicz geeft een hoge lob. Cancellieri kopt de bal weg. Daar is Zyntek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Radomski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:18

80e minuut.
Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Daukszewicz probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daukszewicz trapt de bal weg van het doel. Cancellieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancellieri passt de bal in één keer door. Zyntek rent richting de bal. Zyntek passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Welikow is nu in balbezit. Tyliński onderschept slim de pass. Tyliński met een sublieme pass. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Węgorowski geeft de bal voor. Tyliński rent richting de bal. Tyliński passt de bal zonder na te denken. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAST GLIWICE 1945 gks 85%, KP Czarni SKORPION 15%.
PIAST GLIWICE 1945 gks - KP Czarni SKORPION 0:18