Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Czarni SKORPION PIAST GLIWICE 1945 gks
wsparcie3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 15.7
formidabel Schieten slecht
solide Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Mihułka is nu in balbezit. Płaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Płaszewski speelt de bal door. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Radomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Cancellieri met de inworp. Szczerski is nu in balbezit. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 1:0

9e minuut.
Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski onderschept slim de pass. Płaszewski probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Płaszewski de bal. Płaszewski speelt de bal door. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 2:0

12e minuut.
Tyliński rent richting de bal. Tyliński met een sublieme pass. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Daukszewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 3:0

14e minuut.
Cancellieri is nu in balbezit. Cancellieri geeft de bal voor. Zyntek speelt de bal door. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Radomski trapt de bal weg van het doel. Cancellieri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Płaszewski de bal. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Radomski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 4:0

16e minuut.
Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek met een sublieme pass. Popiołek speelt de bal door. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nazaruk passt de bal in één keer door. Səlimli geeft de bal voor. Nazaruk heeft problemen om de bal te vangen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Płaszewski is nu in balbezit. Płaszewski geeft een lange en hoge pass. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 5:0

22e minuut.
Zyntek rent richting de bal. Zyntek geeft de bal voor. Daukszewicz met een sublieme pass. Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 6:0

26e minuut.
Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski rent richting de bal. Płaszewski passt de bal met de wreef. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 7:0

27e minuut.
Mihułka rent richting de bal. Zyntek verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Zyntek de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Radomski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 8:0

30e minuut.
Płaszewski passt de bal in één keer door. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek speelt de bal door. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tyliński is nu in balbezit. Tyliński geeft een lange en hoge pass. Daukszewicz kopt de bal weg. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 9:0

32e minuut.
Welikow passt de bal zonder na te denken. Szczerski rent richting de bal. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 10:0

40e minuut.
Cancellieri geeft een lange en hoge pass. Hoffmann kopt de bal weg. Płaszewski is nu in balbezit. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Radomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Daukszewicz de bal. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zyntek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Zyntek rent richting de bal. Zyntek geeft de bal voor. Klungelig pakt Węgorowski de bal. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Czarni SKORPION 21%, PIAST GLIWICE 1945 gks 79%.
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 11:0

47e minuut.
Zyntek passt de bal met de wreef. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski met een sublieme pass. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Mihułka kopt de bal weg. Tyliński is nu in balbezit. Tyliński geeft de bal voor. Klungelig pakt Hoffmann de bal. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Radomski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Cancellieri speelt de bal door. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann passt de bal met de wreef. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. Radomski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Owczarz kopt de bal weg. Cancellieri probeert naar een medespeler te passen. Daukszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. Radomski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zyntek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek geeft de bal voor. Popiołek kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 12:0

56e minuut.
Cancellieri geeft een lange en hoge pass. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Zyntek heeft problemen om de bal te vangen. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tyliński met een sublieme pass. Płaszewski rent richting de bal. Płaszewski passt de bal zonder na te denken. Cancellieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancellieri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Owczarz is nu in balbezit. Tyliński geeft de bal voor. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann schiet op doel. Radomski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 13:0

67e minuut.
Szczerski heeft problemen om de bal te vangen. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski geeft de bal voor. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Radomski bokst de bal weg. Popiołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiołek geeft een lange en hoge pass. Taušan geeft een hoge lob. Zyntek kan de bal niet met de borst controleren. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zyntek rent richting de bal. Zyntek geeft de bal voor. Klungelig pakt Płaszewski de bal. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szczerski onderschept slim de pass. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann passt de bal met de wreef. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Radomski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 14:0

77e minuut.
Hoffmann passt de bal in één keer door. Daukszewicz met een sublieme pass. Płaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Radomski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 15:0

88e minuut.
Səlimli geeft een lange en hoge pass. Płaszewski is nu in balbezit. Płaszewski speelt de bal door. Zyntek rent richting de bal. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Czarni SKORPION 23%, PIAST GLIWICE 1945 gks 77%.
KP Czarni SKORPION - PIAST GLIWICE 1945 gks 15:0