Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wałbrzych Sad Chwiram F.C
Normal Tactiek 442
34% Balbezit 66%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 45.3
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andraszak trapt de bal weg van het doel. Valente kopt de bal weg. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alpi met de inworp. Gölemezli geeft een hoge lob. Gál krijgt zijn hoofd ertegen. Andraszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - Sad Chwiram F.C 0:1

20e minuut.
Vidal passt de bal met de wreef. Alpi rent richting de bal. Alpi passt de bal in één keer door. Gál is nu in balbezit. Gál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - Sad Chwiram F.C 0:2

25e minuut.
Stoll onderschept slim de pass. Valente is nu in balbezit. Valente passt de bal zonder na te denken. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vidal geeft een lange en hoge pass. Bajda is nu in balbezit. Bajda geeft de bal voor. Gál rent richting de bal. Gál schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andraszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente probeert naar een medespeler te passen. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál draait met de bal, schiet en ... Andraszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - Sad Chwiram F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wałbrzych 79%, Sad Chwiram F.C 21%.
Wałbrzych - Sad Chwiram F.C 0:3

47e minuut.
Vidal rent richting de bal. Vidal passt de bal met de wreef. Bajda rent richting de bal. Bajda probeert naar een medespeler te passen. Gál is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - Sad Chwiram F.C 0:4

61e minuut.
Lonc probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bajda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gál rent richting de bal. Gál draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gál heeft problemen om de bal te vangen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bajda kopt de bal weg. Gál rent richting de bal. Krzystek rent richting de bal. Valente onderschept slim de pass. Valente schiet op doel. De bal raakt de paal. Tyfus rent richting de bal. Tyfus geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alpi neemt de hoekschop. Andraszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gál is nu in balbezit. Gál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - Sad Chwiram F.C 0:5

72e minuut.
Muchowski rent richting de bal. Alpi onderschept slim de pass. Alpi met een sublieme pass. Gál rent richting de bal. Gál schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Szajter de bal. Alpi speelt de bal door. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente geeft de bal voor. Gál maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wałbrzych - Sad Chwiram F.C 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wałbrzych 79%, Sad Chwiram F.C 21%.
Wałbrzych - Sad Chwiram F.C 0:6