Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sad Chwiram F.C Wałbrzych
442 Tactiek Normal
69% Balbezit 31%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 15.8
redelijk Schieten slecht
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Daar is Bajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajda probeert naar een medespeler te passen. Muchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpi onderschept slim de pass. Alpi geeft een lange en hoge pass. Andraszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Stoll kopt de bal weg. Inworp. Wojtaszak met de inworp. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andraszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Alpi met een sublieme pass. Gál is nu in balbezit. Gál passt de bal met de wreef. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente schiet op doel. Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Tyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko rent richting de bal. Juśko passt de bal in één keer door. Gál rent richting de bal. Gál haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Muchowski rent richting de bal. Muchowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alpi met een snelle inworp. Gölemezli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Alpi is nu in balbezit. Alpi passt de bal met de wreef. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál onderschept slim de pass. Gál haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Andraszak trapt de bal weg. Bajda kopt de bal weg. Klungelig pakt Lonc de bal. Gál rent richting de bal. Gál draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Alpi de bal. Alpi geeft een lange en hoge pass. Tyfus probeert de bal met de borst te controleren. Gál is nu in balbezit. Gál schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente speelt de bal door. Klungelig pakt Gál de bal. Gál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Wałbrzych 1:0

35e minuut.
Stoll rent richting de bal. Stoll passt de bal zonder na te denken. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál schiet op doel. Andraszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Valente geeft de bal voor. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gál is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valente zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Andraszak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sad Chwiram F.C - Wałbrzych 2:0

42e minuut.
Gál met een sublieme pass. Bajda rent richting de bal. Bajda passt de bal met de wreef. Gál is nu in balbezit. Gál schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sad Chwiram F.C 24%, Wałbrzych 76%.
Sad Chwiram F.C - Wałbrzych 2:0

54e minuut.
Bajda rent richting de bal. Bajda passt de bal met de wreef. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál draait met de bal, schiet en ... Andraszak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Stoll speelt de bal door. Vidal rent richting de bal. Vidal met een sublieme pass. Gál heeft problemen om de bal te vangen. Gál schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Krzystek met een harde bal richting middenveld. Daar is Bajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoll probeert naar een medespeler te passen. Gál rent richting de bal. Gál haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Alpi rent richting de bal. Alpi geeft een lange en hoge pass. Muchowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gál is nu in balbezit. Gál schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Valente kopt de bal weg. Bajda is nu in balbezit. Bajda geeft de bal voor. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Krzystek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oleszek komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Stoll is nu in balbezit. Stoll passt de bal in één keer door. Bajda probeert naar een medespeler te passen. Gál is nu in balbezit. Gál schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gál is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Stoll is nu in balbezit. Stoll geeft de bal voor. Klungelig pakt Muchowski de bal. Valente geeft een hoge lob. Gál springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sad Chwiram F.C 21%, Wałbrzych 79%.
Sad Chwiram F.C - Wałbrzych 2:0