Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nieporęt Drink Team Olotrole Jarosław
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 21.3
average Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen weak


23e minuut.
Dwulicy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bellettini. Dwulicy raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubelec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jeziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziorny draait met de bal, schiet en ... Myszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - Olotrole Jarosław 0:1

28e minuut.
Bellettini geeft een hoge lob. Wojtaszak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wojtaszak met een sublieme pass. Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoppl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nieporęt Drink Team - Olotrole Jarosław 1:1

38e minuut.
Aguado probeert naar een medespeler te passen. Štoppl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Štoppl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dudziński neemt de penalty, wat een uithaal! Lamperski bokst de bal weg. Dudziński is nu in balbezit. Dudziński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieporęt Drink Team - Olotrole Jarosław 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieporęt Drink Team 43%, Olotrole Jarosław 57%.
Nieporęt Drink Team - Olotrole Jarosław 2:1

62e minuut.
Chrząszcz heeft problemen om de bal te vangen. Cisło is nu in balbezit. Cisło passt de bal met de wreef. Dudziński rent richting de bal. Dudziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bellettini probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bogucki de bal onder controle te krijgen. Didyk probeert naar een medespeler te passen. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieporęt Drink Team 43%, Olotrole Jarosław 57%.
Nieporęt Drink Team - Olotrole Jarosław 2:1