Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olotrole Jarosław Nieporęt Drink Team
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 28
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


10e minuut.
Wojtaszak kopt de bal weg. Klungelig pakt Kubelec de bal. Dudziński met een sublieme pass. Štoppl rent richting de bal. Štoppl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Malano passt de bal in één keer door. Dudziński rent richting de bal. Kubelec begaat een overtreding. Dudziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dudziński wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dwulicy met de inworp. Kremblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Boniek ... Strafschop! Kremblewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kremblewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kubelec speelt de bal door. Dwulicy rent richting de bal. Dwulicy probeert naar een medespeler te passen. Jeziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziorny haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Bellettini geeft de bal voor. Wojtaszak kopt de bal weg. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński onderschept slim de pass. Dudziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olotrole Jarosław - Nieporęt Drink Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olotrole Jarosław 49%, Nieporęt Drink Team 51%.
Olotrole Jarosław - Nieporęt Drink Team 0:1

52e minuut.
Aguado rent richting de bal. Cymański probeert naar een medespeler te passen. Jeziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremblewski rent richting de bal. Kremblewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lamperski trapt de bal weg. Klungelig pakt Didyk de bal. Malano rent richting de bal. Dudziński is nu in balbezit. Dudziński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Chrząszcz onderschept slim de pass. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Dudziński passt de bal met de wreef. Cisło geeft een lange en hoge pass. Lamperski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olotrole Jarosław 64%, Nieporęt Drink Team 36%.
Olotrole Jarosław - Nieporęt Drink Team 0:1