Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PrideTroopers PIAST GLIWICE 1945 gks
main Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
32 gemiddelde waardering 15.7
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Radomski trapt de bal weg. Klungelig pakt Szydło de bal. Rymer speelt de bal door. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Szczerski rent richting de bal. Szczerski passt de bal met de wreef. Rymer met een sublieme pass. Kiszczak heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - PIAST GLIWICE 1945 gks 1:0

13e minuut.
Rymer probeert naar een medespeler te passen. Struś rent richting de bal. Struś passt de bal in één keer door. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz haalt uit met een fantastische trap. Radomski bokst de bal weg.

15e minuut.
Rymer probeert naar een medespeler te passen. Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś passt de bal met de wreef. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kiszczak onderschept slim de pass. Dembski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Borysewicz de bal. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak draait met de bal, schiet en ... Radomski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kiszczak de bal. Kiszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - PIAST GLIWICE 1945 gks 2:0

41e minuut.
Kiszczak schiet op doel. Popiołek speelt de bal door. Radomski kan de bal niet met de borst controleren. Dembski rent richting de bal. Dembski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Węgorowski geeft een hoge lob. Zubović kopt de bal weg. Dembski rent richting de bal. Dembski speelt de bal door. Struś geeft een lange en hoge pass. Radomski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PrideTroopers 29%, PIAST GLIWICE 1945 gks 71%.
PrideTroopers - PIAST GLIWICE 1945 gks 2:0

46e minuut.
Niefart komt het veld opgelopen. Zawisza komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Rymer rent richting de bal. Rymer passt de bal met de wreef. Zawisza rent richting de bal. Daar is Zawisza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawisza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - PIAST GLIWICE 1945 gks 3:0

54e minuut.
Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski passt de bal in één keer door. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak schiet op doel. Radomski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - PIAST GLIWICE 1945 gks 4:0

58e minuut.
Struś onderschept slim de pass. Struś passt de bal zonder na te denken. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - PIAST GLIWICE 1945 gks 5:0

59e minuut.
Kiszczak onderschept slim de pass. Kiszczak probeert naar een medespeler te passen. Dembski is nu in balbezit. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zawisza rent richting de bal. Zawisza passt de bal zonder na te denken. Dembski is nu in balbezit. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. Radomski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - PIAST GLIWICE 1945 gks 6:0

65e minuut.
Kosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosowski geeft de bal voor. Daar is Nazaruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawisza rent richting de bal. Zawisza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nazaruk de bal onder controle te krijgen. Zawisza rent richting de bal. Zawisza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dembski passt de bal zonder na te denken. Zawisza rent richting de bal. Zawisza passt de bal met de wreef. Daar is Kiszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dembski is nu in balbezit. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski rent richting de bal. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zawisza rent richting de bal. Zawisza geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radomski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Popiołek de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Løvendal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Popiołek heeft problemen om de bal te vangen. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubović draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Nazaruk rent richting de bal. Struś onderschept slim de pass. Struś met een sublieme pass. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza schiet op doel. Radomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PrideTroopers - PIAST GLIWICE 1945 gks 7:0

85e minuut.
Szydło heeft problemen om de bal te vangen. Zawisza rent richting de bal. Dembski probeert naar een medespeler te passen. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rymer passt de bal met de wreef. Bornschein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bornschein geeft een lange en hoge pass. Kosowski rent richting de bal. Kosowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PrideTroopers 18%, PIAST GLIWICE 1945 gks 82%.
PrideTroopers - PIAST GLIWICE 1945 gks 7:0