Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIAST GLIWICE 1945 gks PrideTroopers
Normal Tactiek main
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 31.6
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski met een sublieme pass. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - PrideTroopers 0:1

5e minuut.
Daar is Struś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struś geeft een lange en hoge pass. Daukszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Daar is Kulka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulka passt de bal met de wreef. Nazaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Struś verovert de bal door een tackle van achteren. Struś passt de bal met de wreef. Dembski met een sublieme pass. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Nazaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski verovert de bal door een tackle van achteren. Dembski probeert naar een medespeler te passen. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Struś probeert naar een medespeler te passen. Borysewicz met een sublieme pass. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak draait met de bal, schiet en ... Popiołek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - PrideTroopers 0:2

42e minuut.
Grupiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczerski is nu in balbezit. Met opzet legt Kosowski zijn tegenspeler op de grond. Kosowski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Klungelig pakt Rymer de bal. Szczerski onderschept slim de pass. Dembski maakt een afschuwelijke overtreding. Dembski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Zawisza komt het veld opgelopen. Niefart komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAST GLIWICE 1945 gks 73%, PrideTroopers 27%.
PIAST GLIWICE 1945 gks - PrideTroopers 0:2

49e minuut.
Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak passt de bal met de wreef. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza haalt uit met een fantastische trap. Radomski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - PrideTroopers 0:3

57e minuut.
Kosowski geeft een hoge lob. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski speelt de bal door. Zawisza rent richting de bal. Zawisza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dembski geeft de bal voor. Daar is Popiołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak onderschept slim de pass. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Kosowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosowski geeft een hoge lob. Daar is Dembski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rymer passt de bal met de wreef. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski passt de bal in één keer door. Zawisza rent richting de bal. Zawisza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - PrideTroopers 0:4

75e minuut.
Rymer kopt de bal weg. Daukszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza schiet op doel. Radomski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - PrideTroopers 0:5

80e minuut.
Rymer probeert de bal aan de voet te houden. Dembski rent richting de bal. Dembski met een sublieme pass. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - PrideTroopers 0:6

82e minuut.
Zawisza rent richting de bal. Zawisza passt de bal in één keer door. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak draait met de bal, schiet en ... Radomski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAST GLIWICE 1945 gks - PrideTroopers 0:7

85e minuut.
Zawisza rent richting de bal. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak schiet op doel. Radomski probeert wanhopig de bal te grijpen. Popiołek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kosowski neemt de hoekschop. Dembski heeft problemen om de bal te vangen. Zawisza rent richting de bal. Zawisza haalt uit met een fantastische trap. Radomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAST GLIWICE 1945 gks 84%, PrideTroopers 16%.
PIAST GLIWICE 1945 gks - PrideTroopers 0:7