Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zolcan Dabki KP Czarni SKORPION
Normal Tactiek wsparcie3
48% Balbezit 52%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.9 gemiddelde waardering 50.1
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Səlimli verovert de bal door een tackle van achteren. Səlimli probeert naar een medespeler te passen. Tyliński speelt de bal door. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - KP Czarni SKORPION 0:1

6e minuut.
Zyntek rent richting de bal. Zyntek passt de bal in één keer door. Ielpa heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - KP Czarni SKORPION 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Hoffmann de bal. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Paras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - KP Czarni SKORPION 0:3

14e minuut.
Ielpa kopt de bal weg. Toporek controleert de bal met de borst. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - KP Czarni SKORPION 0:4

14e minuut.
Kaleta passt de bal in één keer door. Smyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyła probeert naar een medespeler te passen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cancellieri passt de bal in één keer door. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek passt de bal in één keer door. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Paras bokst de bal weg.

19e minuut.
Səlimli onderschept slim de pass. Səlimli probeert naar een medespeler te passen. Tyliński met een sublieme pass. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Paras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Tyliński onderschept slim de pass. Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Paras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - KP Czarni SKORPION 0:5

23e minuut.
Paras probeert naar een medespeler te passen. Drabij rent richting de bal. Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cancellieri de bal. Cancellieri geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Hoffmann heeft problemen om de bal te vangen. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski met een sublieme pass. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Paras speelt de bal door. Tyliński kopt de bal weg. Bamberek is nu in balbezit. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Paras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bezerédi rent richting de bal. Bezerédi geeft een hoge lob. Płaszewski speelt de bal door. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. Paras bokst de bal weg.

40e minuut.
Zyntek draait met de bal, schiet en ... Smyła controleert de bal met de borst. Tyliński met een sublieme pass. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Tyliński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golec. Tyliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tyliński met een snel genomen vrije trap. Paras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - KP Czarni SKORPION 0:6

44e minuut.
Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski met een sublieme pass. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - KP Czarni SKORPION 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zolcan Dabki 82%, KP Czarni SKORPION 18%.
Zolcan Dabki - KP Czarni SKORPION 0:7

49e minuut.
Cancellieri rent richting de bal. Cancellieri passt de bal zonder na te denken. Taušan rent richting de bal. Taušan geeft een lange en hoge pass. Zyntek is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - KP Czarni SKORPION 0:8

51e minuut.
Płaszewski speelt de bal door. Ielpa rent richting de bal. Zyntek verovert de bal door een tackle van achteren. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Paras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Płaszewski is nu in balbezit. Płaszewski passt de bal zonder na te denken. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Paras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - KP Czarni SKORPION 0:9

57e minuut.
Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpa heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - KP Czarni SKORPION 0:10

59e minuut.
Daar is Cancellieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cancellieri probeert naar een medespeler te passen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Paras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - KP Czarni SKORPION 0:11

81e minuut.
Smyła speelt de bal door. Cancellieri rent richting de bal. Cancellieri probeert naar een medespeler te passen. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bamberek rent richting de bal. Zyntek verovert de bal door een tackle van achteren. Zyntek passt de bal met de wreef. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolcan Dabki - KP Czarni SKORPION 0:12

89e minuut.
Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann geeft een hoge lob. Bamberek kopt de bal weg. Daar is Zyntek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Klungelig pakt Tomankiewicz de bal. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek passt de bal met de wreef. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zolcan Dabki 76%, KP Czarni SKORPION 24%.
Zolcan Dabki - KP Czarni SKORPION 0:12