Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GladStar FC ealanrogerio19
541 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Afşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Afşin passt de bal met de wreef. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Afşin verovert de bal door een tackle van achteren. Afşin passt de bal in één keer door. Płaskoczyński rent richting de bal. Arce onderschept slim de pass. Arce draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GladStar FC - ealanrogerio19 1:0

17e minuut.
Szefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce haalt uit met een fantastische trap. Boerebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cackowski trapt de bal weg van het doel. Koziara kopt de bal weg. Niedorobek is nu in balbezit. Folc verovert de bal door een tackle van achteren. Folc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sorek met een sublieme pass. Arce rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Płaskoczyński. Płaskoczyński krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Cackowski met een harde bal richting middenveld. Wojski kopt de bal weg. Tyrka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boerebach is nu in balbezit. Boerebach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szefler geeft een lange en hoge pass. Licznerski is nu in balbezit. Licznerski geeft een lange en hoge pass. Boerebach rent richting de bal. Boerebach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Licznerski passt de bal in één keer door. Pomiato rent richting de bal. Pomiato met een sublieme pass. Boerebach is nu in balbezit. Boerebach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Muzur onderschept slim de pass. Muzur probeert naar een medespeler te passen. Boerebach rent richting de bal. Boerebach haalt uit met een fantastische trap. Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GladStar FC - ealanrogerio19 2:0

32e minuut.
Afşin is nu in balbezit. Afşin probeert naar een medespeler te passen. Tyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach rent richting de bal. Boerebach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Płaskoczyński met de inworp. Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznerski begaat een overtreding. Licznerski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Afşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Afşin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sorek de bal. Boerebach rent richting de bal. Boerebach schiet op doel. Cackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GladStar FC 38%, ealanrogerio19 62%.
GladStar FC - ealanrogerio19 2:0

46e minuut.
Sorek rent richting de bal. Sorek passt de bal met de wreef. Tyrka is nu in balbezit. Boerebach verovert de bal door een tackle van achteren. Boerebach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cackowski trapt de bal weg. Licznerski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Płaskoczyński. Płaskoczyński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

53e minuut.
Szefler passt de bal in één keer door. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen geeft een hoge lob. Folc rent richting de bal. Folc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Muzur passt de bal zonder na te denken. Boerebach is nu in balbezit. Boerebach probeert naar een medespeler te passen. Arce is nu in balbezit. Arce schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Sorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorek geeft de bal voor. Inworp. Licznerski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pomiato geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
GladStar FC - ealanrogerio19 3:0

80e minuut.
Wojski met een sublieme pass. Muzur is nu in balbezit. Muzur passt de bal zonder na te denken. Arce is nu in balbezit. Arce draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GladStar FC - ealanrogerio19 4:0

83e minuut.
Malinowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Muzur de bal. Muzur speelt de bal door. Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GladStar FC 35%, ealanrogerio19 65%.
GladStar FC - ealanrogerio19 4:0