Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glory B0yz FC_Barcelona
a Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Cygan is nu in balbezit. Kuete onderschept slim de pass. Kuete passt de bal zonder na te denken. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Feihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Feihua geeft een lange en hoge pass. Lewkowicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kuete de bal onder controle te krijgen. Kuete schiet op doel. Chełchowski bokst de bal weg.

11e minuut.
Karik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szef bereikt de bal nog maar net als eerste. Szef probeert naar een medespeler te passen. Rochnowski rent richting de bal. Rochnowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Tarkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glory B0yz - FC_Barcelona 0:1

15e minuut.
Kouyate rent richting de bal. Kouyate geeft een lange en hoge pass. Zimnawoda kopt de bal weg. Kuete rent richting de bal. Kuete schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glory B0yz - FC_Barcelona 1:1

16e minuut.
Abutalıbov passt de bal met de wreef. Kuete rent richting de bal. Szef rent richting de bal. Kuete onderschept slim de pass. Kuete haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kolendowicz is nu in balbezit. Kolendowicz passt de bal in één keer door. Hranek met een sublieme pass. Kuete is nu in balbezit. Kuete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz met een sublieme pass. Sava met een sublieme pass. Hranek is nu in balbezit. Hranek geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kuete passt de bal met de wreef. Daar is Kouyate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouyate speelt de bal door. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kouyate met een sublieme pass. Suhardiman rent richting de bal. Suhardiman geeft de bal voor. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chełchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov passt de bal zonder na te denken. Kuete is nu in balbezit. Kuete draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Kouyate onderschept slim de pass. Kolendowicz is nu in balbezit. Szef tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szef krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glory B0yz 32%, FC_Barcelona 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glory B0yz - FC_Barcelona 1:1

57e minuut.
Kouyate kopt de bal weg. Szura speelt de bal door. Klungelig pakt Dzikowski de bal. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glory B0yz - FC_Barcelona 2:1

58e minuut.
Cygan controleert de bal met de borst. Abutalıbov rent richting de bal. Cygan begaat een overtreding. Cygan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Sava geeft een hoge lob. Szura kopt de bal weg. Daar is Zimnawoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov haalt uit met een fantastische trap. Chełchowski bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feihua met een snelle inworp. Kuete bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuete schiet op doel. Szura probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hranek kopt de bal weg. De bal rolt over de achterlijn. Zimnawoda trapt de bal weg van het doel. Kouyate rent richting de bal. Kouyate geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kuete met een sublieme pass. Kouyate bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuete probeert naar een medespeler te passen. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glory B0yz 24%, FC_Barcelona 76%.
Glory B0yz - FC_Barcelona 2:1