Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GladStar FC Glory B0yz
541 Tactiek a
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.6 gemiddelde waardering 33.4
average Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Hranek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hranek passt de bal zonder na te denken. Muzur probeert de bal aan de voet te houden. Kuete is nu in balbezit. Kuete draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lama trapt de bal weg van het doel. Kolendowicz probeert de bal met de borst te controleren. Boerebach is nu in balbezit. Boerebach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GladStar FC - Glory B0yz 1:0

5e minuut.
Kouyate onderschept slim de pass. Kuete rent richting de bal. Niedorobek is nu in balbezit. Kuete verovert de bal door een tackle van achteren. Kuete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kouyate passt de bal zonder na te denken. Kuete rent richting de bal. Kuete passt de bal met de wreef. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov haalt uit met een fantastische trap. Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kuete met een sublieme pass. Hranek is nu in balbezit. Hranek passt de bal met de wreef. Feihua is nu in balbezit. Feihua geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Feihua is nu in balbezit. Licznerski verovert de bal door een tackle van achteren. Licznerski probeert naar een medespeler te passen. Boerebach is nu in balbezit. Boerebach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hranek passt de bal zonder na te denken. Afşin heeft problemen om de bal te vangen. Afşin geeft een hoge lob. Boerebach is nu in balbezit. Boerebach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kolendowicz kopt de bal weg. Afşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Afşin probeert naar een medespeler te passen. Boerebach heeft problemen om de bal te vangen. Boerebach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Afşin heeft problemen om de bal te vangen. Hranek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hranek met een sublieme pass. Boerebach rent richting de bal. Boerebach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GladStar FC 59%, Glory B0yz 41%.
GladStar FC - Glory B0yz 1:0

47e minuut.
Thiesen geeft een hoge lob. Inworp. Hranek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuete rent richting de bal. Kuete schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Arce passt de bal zonder na te denken. Kouyate is nu in balbezit. Kouyate passt de bal in één keer door. Kuete kan de bal niet met de borst controleren. Kuete schiet op doel. Lama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GladStar FC - Glory B0yz 1:1

55e minuut.
Abutalıbov is nu in balbezit. Muzur is nu in balbezit. Muzur met een sublieme pass. Daar is Feihua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feihua draait met de bal, schiet en ... Lama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Thiesen kopt de bal weg. Feihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Feihua passt de bal zonder na te denken. Kuete bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuete haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GladStar FC - Glory B0yz 1:2

71e minuut.
Kuete draait met de bal, schiet en ... Daar is Kouyate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouyate verovert de bal door een tackle van achteren. Kouyate geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Thiesen heeft problemen om de bal te vangen. Kolendowicz is nu in balbezit. Kolendowicz passt de bal zonder na te denken. Boerebach is nu in balbezit. Boerebach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. Lama trapt de bal weg van het doel. Kouyate kopt de bal weg. Kuete heeft problemen om de bal te vangen. Kuete haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GladStar FC 70%, Glory B0yz 30%.
GladStar FC - Glory B0yz 1:2