Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Siemki Motyczaki
433 Tactiek 4-3-3
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 27.2
average Schieten good
average Passen poor
poor Verdedigen average


7e minuut.
Orzechowski onderschept slim de pass. Inworp. Ermiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soresina is nu in balbezit. Soresina draait met de bal, schiet en ... Kolat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Daar is Brękus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrecki is nu in balbezit. Soresina is nu in balbezit. Soresina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Enciu geeft een hoge lob. Okoth rent richting de bal. Okoth probeert naar een medespeler te passen. Enciu rent richting de bal. Enciu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş met een sublieme pass. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina haalt uit met een fantastische trap. Kolat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Moszek passt de bal met de wreef. Bałamut is nu in balbezit. Chalcarz onderschept slim de pass. Babiński verovert de bal door een tackle van achteren. Babiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zambrecki rent richting de bal. Zambrecki haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Brękus de bal. Soresina is nu in balbezit. Soresina schiet op doel. Kolat bokst de bal weg.

33e minuut.
Jadziński kopt de bal weg. Everaert met een sublieme pass. Chalcarz heeft problemen om de bal te vangen. Bałamut rent richting de bal. Bałamut schiet op doel. Deląg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bałamut is nu in balbezit. Babiński rent richting de bal. Babiński draait met de bal, schiet en ... Deląg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Siemki - Motyczaki 1:0

39e minuut.
Everaert heeft problemen om de bal te vangen. Everaert met een sublieme pass. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Siemki - Motyczaki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Siemki 63%, Motyczaki 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Siemki - Motyczaki 1:1

59e minuut.
Okoth neemt vlug de vrije trap. Enciu is nu in balbezit. Enciu met een sublieme pass. Zambrecki controleert de bal met de borst. Zambrecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brękus de bal onder controle te krijgen. Zambrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrecki draait met de bal, schiet en ... Kolat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Ermiş kopt de bal weg. Daar is Hermanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina schiet op doel. Kolat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Siemki - Motyczaki 1:2

73e minuut.
Okoth rent richting de bal. Okoth met een sublieme pass. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina haalt uit met een fantastische trap. Kolat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş passt de bal met de wreef. Daar is Enciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrecki is nu in balbezit. Zambrecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Siemki 76%, Motyczaki 24%.
GKS Siemki - Motyczaki 1:2