Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motyczaki Jarzebce
4-3-3 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 33.8
goed Schieten goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Everaert rent richting de bal. Felgenhauer verovert de bal door een tackle van achteren. Felgenhauer passt de bal met de wreef. Brescan rent richting de bal. Brescan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Jarzebce 0:1

5e minuut.
Górski is nu in balbezit. Górski probeert naar een medespeler te passen. Wiedźmin probeert naar een medespeler te passen. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Przerywacz is nu in balbezit. Przerywacz passt de bal in één keer door. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Siwek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motyczaki - Jarzebce 1:1

16e minuut.
Soresina is nu in balbezit. Felgenhauer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soresina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Momuntjuk met een snel genomen vrije trap. Konarski is nu in balbezit. Ermiş onderschept slim de pass. Ermiş schiet op doel. Siwek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Jarzebce 2:1

18e minuut.
Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski geeft een lange en hoge pass. Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer schiet op doel. Åmose probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motyczaki - Jarzebce 2:2

22e minuut.
Brescan is nu in balbezit. Brescan passt de bal in één keer door. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer haalt uit met een fantastische trap. Åmose werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Jarzebce 2:3

36e minuut.
Felgenhauer passt de bal zonder na te denken. Drzymała rent richting de bal. Drzymała passt de bal zonder na te denken. Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert geeft een lange en hoge pass. Åmose kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Felgenhauer rent richting de bal. Felgenhauer probeert naar een medespeler te passen. Balšić geeft een lange en hoge pass. Daar is Brescan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brescan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Wiedźmin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Przerywacz de bal. Balšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Balšić geeft een lange en hoge pass. Felgenhauer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Jarzebce 2:4

42e minuut.
Inworp. Bangis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drzymała is nu in balbezit. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 56%, Jarzebce 44%.
Motyczaki - Jarzebce 2:4

49e minuut.
Wiedźmin passt de bal zonder na te denken. Konarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Siwek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Jarzebce 3:4

52e minuut.
Soresina verovert de bal door een tackle van achteren. Soresina geeft een hoge lob. Daar is Nazderko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przerywacz rent richting de bal. Przerywacz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Momuntjuk is nu in balbezit. Momuntjuk passt de bal zonder na te denken. Brescan rent richting de bal. Brescan draait met de bal, schiet en ... Åmose werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Jarzebce 3:5

60e minuut.
Okoth met een sublieme pass. Schubert rent richting de bal. Ödemiş begaat een overtreding. Ödemiş krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Nazderko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soresina met de inworp. Przerywacz is nu in balbezit. Przerywacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Balšić rent richting de bal. Balšić passt de bal met de wreef. Schubert heeft problemen om de bal te vangen. Wiedźmin rent richting de bal. Wiedźmin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Wiedźmin probeert naar een medespeler te passen. Konarski rent richting de bal. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Jarzebce 4:5

82e minuut.
Wiedźmin met een sublieme pass. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič passt de bal zonder na te denken. Przerywacz rent richting de bal. Przerywacz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Okoth kopt de bal weg. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarski begaat een overtreding. Ermiş raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ermiş kan niet meer verder spelen. Miodziek komt het veld opgelopen. Wiedźmin komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Górski geeft een hoge lob. van Notten is nu in balbezit. van Notten geeft de bal voor. Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Balšić de bal. Brescan rent richting de bal. Brescan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 33%, Jarzebce 67%.
Motyczaki - Jarzebce 4:5