Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kakaowi Żołnierze Start Damaszek F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Michalczyk probeert naar een medespeler te passen. Mareczek is nu in balbezit. Mareczek speelt de bal door. Polko is nu in balbezit. Polko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Spychalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spychalski. Próchniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polko wilt de vrije trap nemen. Mazgaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kurz speelt de bal door. Rzeźniczek heeft problemen om de bal te vangen. Dworczak is nu in balbezit. Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pluciński is nu in balbezit. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak passt de bal in één keer door. Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowi Żołnierze - Start Damaszek F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakaowi Żołnierze 53%, Start Damaszek F.C. 47%.
Kakaowi Żołnierze - Start Damaszek F.C. 1:0

58e minuut.
Pluciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła verovert de bal door een tackle van achteren. Kukuła passt de bal met de wreef. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pluciński rent richting de bal. Kukuła onderschept slim de pass. Kukuła passt de bal met de wreef. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak schiet op doel. Szajter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowi Żołnierze - Start Damaszek F.C. 2:0

68e minuut.
Gos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mareczek met een snelle inworp. Polko is nu in balbezit. Polko geeft een hoge lob. Mazgaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Minorczyk is nu in balbezit. Minorczyk passt de bal in één keer door. Daar is Kukuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugdoł haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Chylaszek onderschept slim de pass. Chylaszek speelt de bal door. Geszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Owczarek kan de bal niet met de borst controleren. Rzeźniczek is nu in balbezit. Michalczyk met een sublieme pass. Kukuła is nu in balbezit. Kukuła geeft de bal voor. Szajter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kukuła met een sublieme pass. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas begaat een overtreding. Bekas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakaowi Żołnierze 46%, Start Damaszek F.C. 54%.
Kakaowi Żołnierze - Start Damaszek F.C. 2:0