Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motyczaki Start Damaszek F.C.
4-3-3 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 17.6
very good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Polko passt de bal in één keer door. Inworp. Soresina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enciu is nu in balbezit. Enciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bugdoł controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Momuntjuk neemt vlug de vrije trap. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič schiet op doel. Czendej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Start Damaszek F.C. 1:0

9e minuut.
Wiedźmin probeert naar een medespeler te passen. Okoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoth speelt de bal door. Daar is Enciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Okoth passt de bal zonder na te denken. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič met een sublieme pass. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Klungelig pakt Soresina de bal. Pluciński is nu in balbezit. Soresina onderschept slim de pass. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel. Czendej bokst de bal weg.

21e minuut.
Bugdoł onderschept slim de pass. Bugdoł passt de bal zonder na te denken. Mareczek rent richting de bal. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko haalt uit met een fantastische trap. Åmose kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş passt de bal met de wreef. Zlatkovič is nu in balbezit. Wiedźmin geeft een lange en hoge pass. Enciu kopt de bal weg. Czendej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Start Damaszek F.C. 2:0

30e minuut.
Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş geeft de bal voor. Zlatkovič rent richting de bal. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Geszczyński kopt de bal weg. Wiedźmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič rent richting de bal. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Start Damaszek F.C. 3:0

44e minuut.
Wiedźmin passt de bal zonder na te denken. Mareczek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Notten. van Notten krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 32%, Start Damaszek F.C. 68%.
Motyczaki - Start Damaszek F.C. 3:0

51e minuut.
Enciu heeft problemen om de bal te vangen. Owczarek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Enciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ermiş neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Start Damaszek F.C. 4:0

52e minuut.
Zlatkovič onderschept slim de pass. Pluciński is nu in balbezit. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Enciu heeft problemen om de bal te vangen. Enciu haalt uit met een fantastische trap. Czendej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Soresina is nu in balbezit. Soresina speelt de bal door. Ermiş rent richting de bal. Ermiş schiet op doel. Czendej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Start Damaszek F.C. 5:0

57e minuut.
Enciu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Przerywacz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Owczarek heeft problemen om de bal te vangen. Przerywacz rent richting de bal. Przerywacz passt de bal zonder na te denken. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş met een sublieme pass. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş schiet op doel. Geszczyński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pluciński geeft een hoge lob. Inworp. Ödemiş met een snelle inworp. Wiedźmin is nu in balbezit. Wiedźmin geeft de bal voor. Czendej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Przerywacz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Start Damaszek F.C. 6:0

67e minuut.
Ermiş rent richting de bal. Bugdoł begaat een overtreding. Ermiş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Momuntjuk met een snel genomen vrije trap. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Geszczyński rent richting de bal. Ermiş onderschept slim de pass. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. Czendej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Start Damaszek F.C. 7:0

77e minuut.
Soresina probeert naar een medespeler te passen. Przerywacz is nu in balbezit. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel. Czendej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ermiş is nu in balbezit. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič passt de bal in één keer door. Wiedźmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiedźmin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Michalczyk kopt de bal weg. Everaert rent richting de bal. Everaert passt de bal in één keer door. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş schiet op doel. Czendej bokst de bal weg.

90e minuut.
Zlatkovič is nu in balbezit. Zlatkovič speelt de bal door. Klungelig pakt Ermiş de bal. Ermiş schiet op doel. Czendej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 16%, Start Damaszek F.C. 84%.
Motyczaki - Start Damaszek F.C. 7:0