Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarzebce Kakaowi Żołnierze
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 18.4
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


23e minuut.
Konarski speelt de bal door. Brescan is nu in balbezit. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - Kakaowi Żołnierze 1:0

24e minuut.
Minorczyk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Trudnos de bal onder controle te krijgen. Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer schiet op doel. Gos probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rzeźniczek rent richting de bal. Dworczak is nu in balbezit. Drzymała maakt een afschuwelijke overtreding. Drzymała krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer verovert de bal door een tackle van achteren. Felgenhauer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brescan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brescan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Trudnos speelt de bal door. Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer speelt de bal door. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan draait met de bal, schiet en ... Mazgaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kapeć de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - Kakaowi Żołnierze 2:0

37e minuut.
Misztal is nu in balbezit. Dworczak verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Brescan zijn tegenspeler op de grond. Brescan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarzebce 45%, Kakaowi Żołnierze 55%.
Jarzebce - Kakaowi Żołnierze 2:0

51e minuut.
Górski geeft een hoge lob. Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer heeft problemen om de bal te vangen. Brescan is nu in balbezit. Brescan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Spychalski rent richting de bal. Schubert onderschept slim de pass. Schubert speelt de bal door. Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer schiet op doel. Mazgaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Trudnos passt de bal in één keer door. Felgenhauer rent richting de bal. Felgenhauer passt de bal in één keer door. Brescan rent richting de bal. Brescan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - Kakaowi Żołnierze 3:0

76e minuut.
Bangis probeert naar een medespeler te passen. Chylaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Misztal krijgt een gele kaart. Chylaszek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chylaszek kan niet meer verder spelen. Wirtek komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Kapeć geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bangis met een snelle inworp. Schubert rent richting de bal. Schubert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Drzymała speelt de bal door. Misztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal passt de bal in één keer door. Brescan rent richting de bal. Brescan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarzebce 36%, Kakaowi Żołnierze 64%.
Jarzebce - Kakaowi Żołnierze 3:0