Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Spójka Chlebowo magnolia urbanowice
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Smolak is nu in balbezit. Smolak speelt de bal door. Małaniak rent richting de bal. Małaniak schiet op doel. Butrymski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek geeft een hoge lob. Butrymski speelt de bal door. Smolak is nu in balbezit. Smolak draait met de bal, schiet en ... Fijarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Czapski met de inworp. Śpiewok geeft de bal voor. Roztoczek kopt de bal weg. Gościnika controleert de bal met de borst. Gościnika schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Spójka Chlebowo 67%, magnolia urbanowice 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Spójka Chlebowo - magnolia urbanowice 0:0

61e minuut.
Korbut speelt de bal door. Daar is Mielcarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielcarek met een sublieme pass. Małaniak rent richting de bal. Małaniak draait met de bal, schiet en ... Fijarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fijarczyk speelt de bal door. Roztoczek kopt de bal weg. Gościnika bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościnika haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Spójka Chlebowo - magnolia urbanowice 1:0

85e minuut.
Mielcarek probeert naar een medespeler te passen. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gościnika de bal. Gościnika haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Łęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęcki geeft een hoge lob. Daar is Korbut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gościnika rent richting de bal. Gościnika draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Spójka Chlebowo - magnolia urbanowice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Spójka Chlebowo 59%, magnolia urbanowice 41%.
AC Spójka Chlebowo - magnolia urbanowice 2:0