Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
magnolia urbanowice AC Spójka Chlebowo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Szymczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wawrzyńczok rent richting de bal. Wawrzyńczok geeft een hoge lob. Gościnika is nu in balbezit. Gościnika schiet op doel. Sklarek bokst de bal weg.

20e minuut.
Śpiewok passt de bal met de wreef. Gościnika bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościnika onderschept slim de pass. Gościnika draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sklarek trapt de bal weg van het doel. Maruda kopt de bal weg. Małaniak heeft problemen om de bal te vangen. Małaniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wawrzyńczok kopt de bal weg. Daar is Grabarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gościnika rent richting de bal. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Maruda rent richting de bal. Wawrzyńczok verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczak rent richting de bal. Małaniak rent richting de bal. Małaniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Korbut is nu in balbezit. Korbut passt de bal met de wreef. Małaniak rent richting de bal. Maruda rent richting de bal. Maruda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magnolia urbanowice 47%, AC Spójka Chlebowo 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
magnolia urbanowice - AC Spójka Chlebowo 0:0

50e minuut.
Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski onderschept slim de pass. Czapski passt de bal in één keer door. Gościnika bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościnika haalt uit met een fantastische trap. Sklarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Smolak verovert de bal door een tackle van achteren. Smolak met een sublieme pass. Bębenek heeft problemen om de bal te vangen. Małaniak rent richting de bal. Małaniak haalt uit met een fantastische trap. Fijarczyk bokst de bal weg.

70e minuut.
Romuzga bereikt de bal nog maar net als eerste. Romuzga geeft een hoge lob. Korbut heeft problemen om de bal te vangen. Gościnika rent richting de bal. Gościnika haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magnolia urbanowice 50%, AC Spójka Chlebowo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
magnolia urbanowice - AC Spójka Chlebowo 0:0