Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Damaszek F.C. Jarzebce
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 30.4
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Bangis met een sublieme pass. Balšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Balšić passt de bal zonder na te denken. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Start Damaszek F.C. - Jarzebce 0:1

6e minuut.
Balšić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Misztal komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan onderschept slim de pass. Brescan speelt de bal door. Felgenhauer heeft problemen om de bal te vangen. Felgenhauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Damaszek F.C. - Jarzebce 0:2

15e minuut.
Bekas met een snelle inworp. Pluciński is nu in balbezit. Felgenhauer begaat een overtreding. Felgenhauer krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Drzymała kopt de bal weg. Misztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal passt de bal zonder na te denken. Felgenhauer rent richting de bal. Felgenhauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Damaszek F.C. - Jarzebce 0:3

25e minuut.
Górski is nu in balbezit. Trudnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Polko krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Misztal verovert de bal door een tackle van achteren. Geszczyński rent richting de bal. Felgenhauer verovert de bal door een tackle van achteren. Felgenhauer schiet op doel. Czendej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Damaszek F.C. - Jarzebce 0:4

40e minuut.
Trudnos is nu in balbezit. Trudnos geeft de bal voor. Owczarek heeft problemen om de bal te vangen. Brescan rent richting de bal. Brescan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bekas met een sublieme pass. Trudnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trudnos geeft een hoge lob. Brescan maakt een snoekduik en kopt de bal. Czendej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Damaszek F.C. - Jarzebce 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Damaszek F.C. 57%, Jarzebce 43%.
Start Damaszek F.C. - Jarzebce 0:5

51e minuut.
Michalczyk met een sublieme pass. Misztal is nu in balbezit. Misztal geeft een lange en hoge pass. Brescan rent richting de bal. Brescan haalt uit met een fantastische trap. Czendej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Damaszek F.C. - Jarzebce 0:6

56e minuut.
Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert geeft een hoge lob. Daar is Bekas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ... Czendej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pielak is nu in balbezit. Pielak geeft een hoge lob. Brescan is nu in balbezit. Brescan schiet op doel. Czendej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Damaszek F.C. - Jarzebce 0:7

60e minuut.
Misztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan rent richting de bal. Brescan passt de bal met de wreef. Felgenhauer rent richting de bal. Felgenhauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Damaszek F.C. - Jarzebce 0:8

69e minuut.
Klungelig pakt Schubert de bal. Schubert speelt de bal door. Geszczyński rent richting de bal. Felgenhauer onderschept slim de pass. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Start Damaszek F.C. - Jarzebce 0:9

79e minuut.
Drzymała probeert naar een medespeler te passen. Daar is Felgenhauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felgenhauer passt de bal in één keer door. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Damaszek F.C. - Jarzebce 0:10

82e minuut.
Konarski geeft de bal voor. Inworp. Mareczek met een snelle inworp. Polko rent richting de bal. Polko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Geszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan onderschept slim de pass. Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer haalt uit met een fantastische trap. Czendej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Damaszek F.C. - Jarzebce 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Damaszek F.C. 59%, Jarzebce 41%.
Start Damaszek F.C. - Jarzebce 0:11